Ma van a szülinapom, de szerintetek most mit tegyek? Volt már ember aki így ünnepelt? Bővebben lent.
most lettem 17 éves. rengetegen felköszöntettek facebookon, de ez csak a látszat:( a legjobb barátaim is csak felhívtak, de nem jöttek el, se semmi:( pedig olyan jó lett volna együtt csinálni valamit, vagy csak csavarogni, mindenki mondja, hogy jó bulizást ma este...de én nem megyek sehova este:(( tudom, tudom, miért nem kezdeményezek én? de hát kérdeztem az egyik barátomat, hogy mit csinál most, erre mondja, hogy bele van merülve a tanulásba...ezek után már meg sem kérdeztem, hogy lenne-e kedve este eljönni velem valamerre? van egyáltalán 17 éves aki így "ünnepel" nagyon vesztesnek érzem magamat:( pedig átlagosnak vagyok mondható, vannak barátaim, de valahogy, most minden kimarad, semmi nem jön össze...:( légyszíves ne szóljatok be, már így is eléggé padlón vagyok, tudom, hagyjam abba az önsajnálatot...de ez akkor is olyan rossz érzés ez az egész:S Legyen szép napotok, minden jót kívánok nektek!!:)
L/17
Ja és boldog szülinapot!!!!:D
Első voltam
Boldog szülinapot!
A barátaid pedig nem "csak" felhívtak, hanem nem feledkeztek el rólad, és még fel is hívtak! :)
Szerintem tuti valami meglepetést csinálnak neked!! Ne csüggedj biztos meg fogjátok ünnepelni. Van amikor nekem a bnőim elfelejtették, hogy aznap van a szülinapom. a 17. vol az nekem is ezt mondtaák: Ja am boldog szülinapot...szerinted?? marhára jól esett. de már úgy vagyok vele, hogy örülök annak is ha vki szóban felköszönt nincs azzal semmi probléma sem ha nem tartjátok ilyen ajándékozósan.
Ha meg nagyon zavar akkor szerintem nyugodtan megkérdezheted őket hogy hétvégén ninsc-e kedvük sétálni vagy fagyizni vhol... :)
És Boldog Szülinapot!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!