Ma van a szülinapom, de szerintetek most mit tegyek? Volt már ember aki így ünnepelt? Bővebben lent.
most lettem 17 éves. rengetegen felköszöntettek facebookon, de ez csak a látszat:( a legjobb barátaim is csak felhívtak, de nem jöttek el, se semmi:( pedig olyan jó lett volna együtt csinálni valamit, vagy csak csavarogni, mindenki mondja, hogy jó bulizást ma este...de én nem megyek sehova este:(( tudom, tudom, miért nem kezdeményezek én? de hát kérdeztem az egyik barátomat, hogy mit csinál most, erre mondja, hogy bele van merülve a tanulásba...ezek után már meg sem kérdeztem, hogy lenne-e kedve este eljönni velem valamerre? van egyáltalán 17 éves aki így "ünnepel" nagyon vesztesnek érzem magamat:( pedig átlagosnak vagyok mondható, vannak barátaim, de valahogy, most minden kimarad, semmi nem jön össze...:( légyszíves ne szóljatok be, már így is eléggé padlón vagyok, tudom, hagyjam abba az önsajnálatot...de ez akkor is olyan rossz érzés ez az egész:S Legyen szép napotok, minden jót kívánok nektek!!:)
L/17
Elösszőr is,miért kell nagy dobra verni a szülinapot?AZért esnek rosszúl ezek a dolgok mert sokat vártál ettől a naptól!Aki igazán a barátod az úgy is mindennap keres téged, és bezsélget veled.Ez a nap csak arra jó hogy te magadban belűl rájöjj hogy idősebb lettél ismét egy évvel.Mik azok a dolgok amiket tervezel ebben az évben,vajon 10évesen ilyennek gondoltad magad?!
Ne búslakodj.Valóban minnél idősebb leszel rájössz h mennyire erőltetett ünnep is ez.:S
Én pl. minden szülinapom előtt elmondom hogy nem szeretném ünnepelni,ne vegyen senki semmit,elég ha mindennap szeretnek és mindennap örülnek nekem.
Nem mondom hogy Boldog Szülinapot,hiszen attól nem lesz boldogabb.Nem tettem semmit az érdekében hogy boldogabb legyen.Kivéve ha segítettem megértetted a levelem lényegét:)
Sziiiaaaa ^^ Boldog szülinapoooot!!!
Ha ez vigasztal nekem is ma van ^^ csak én a 18at töltöttem és ma voltam matek érettségin...holnap töri...szóval esélyem sincs az ünneplésre :( Pedig a 18at mindenki megünnepli :) Hát sajnos mi ilyen szerencsétlenek vagyunk. :D Mert amúgy ha nem lenne érettségi, akkor abban a helyzetben lennék, mint te.... :D Nagy valószínűséggel. :D Na mindegy. Minden jót. :D Sok ajándékot. ^^
én sem szoktam ünnepelni a szülinapom. csak családdal. barátokkal olyan 4 évente. életem során barátokkal 3x volt megtartva. az utolsó idén volt, a 18.-at nyilván ünneplem buli.utána meg bevezetem.:))
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!