Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom, de...

Ma van a szülinapom, de szerintetek most mit tegyek? Volt már ember aki így ünnepelt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

most lettem 17 éves. rengetegen felköszöntettek facebookon, de ez csak a látszat:( a legjobb barátaim is csak felhívtak, de nem jöttek el, se semmi:( pedig olyan jó lett volna együtt csinálni valamit, vagy csak csavarogni, mindenki mondja, hogy jó bulizást ma este...de én nem megyek sehova este:(( tudom, tudom, miért nem kezdeményezek én? de hát kérdeztem az egyik barátomat, hogy mit csinál most, erre mondja, hogy bele van merülve a tanulásba...ezek után már meg sem kérdeztem, hogy lenne-e kedve este eljönni velem valamerre? van egyáltalán 17 éves aki így "ünnepel" nagyon vesztesnek érzem magamat:( pedig átlagosnak vagyok mondható, vannak barátaim, de valahogy, most minden kimarad, semmi nem jön össze...:( légyszíves ne szóljatok be, már így is eléggé padlón vagyok, tudom, hagyjam abba az önsajnálatot...de ez akkor is olyan rossz érzés ez az egész:S Legyen szép napotok, minden jót kívánok nektek!!:)

L/17

2011. máj. 3. 16:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekem is ma van a szülinapom! :) Öszintén boldogat neked :) :O
2011. máj. 3. 16:29
 12/21 anonim ***** válasza:

Elösszőr is,miért kell nagy dobra verni a szülinapot?AZért esnek rosszúl ezek a dolgok mert sokat vártál ettől a naptól!Aki igazán a barátod az úgy is mindennap keres téged, és bezsélget veled.Ez a nap csak arra jó hogy te magadban belűl rájöjj hogy idősebb lettél ismét egy évvel.Mik azok a dolgok amiket tervezel ebben az évben,vajon 10évesen ilyennek gondoltad magad?!

Ne búslakodj.Valóban minnél idősebb leszel rájössz h mennyire erőltetett ünnep is ez.:S

Én pl. minden szülinapom előtt elmondom hogy nem szeretném ünnepelni,ne vegyen senki semmit,elég ha mindennap szeretnek és mindennap örülnek nekem.

Nem mondom hogy Boldog Szülinapot,hiszen attól nem lesz boldogabb.Nem tettem semmit az érdekében hogy boldogabb legyen.Kivéve ha segítettem megértetted a levelem lényegét:)

2011. máj. 3. 16:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem annó 17 évesen (fiú vagyok) nekem haverok jöttek át, anyám tortát sütött, beszélgetés, játék, hülyéskedés, tortaevés volt, de bulizás nem. Bár 1-2 évvel később voltam szülinapos házibuliban, de akkor szülinap nélkül is volt pár házibuli a csapatban.
2011. máj. 3. 17:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, később bepótoljátok! Boldog szülinapot!!! :)
2011. máj. 3. 17:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziiiaaaa ^^ Boldog szülinapoooot!!!

Ha ez vigasztal nekem is ma van ^^ csak én a 18at töltöttem és ma voltam matek érettségin...holnap töri...szóval esélyem sincs az ünneplésre :( Pedig a 18at mindenki megünnepli :) Hát sajnos mi ilyen szerencsétlenek vagyunk. :D Mert amúgy ha nem lenne érettségi, akkor abban a helyzetben lennék, mint te.... :D Nagy valószínűséggel. :D Na mindegy. Minden jót. :D Sok ajándékot. ^^

2011. máj. 3. 18:18
 16/21 anonim válasza:
Vedd a kezedbe az irányítást. Hívj fel valakit, akivel szívesen töltenél egy kis időt, és mondd el neki, hogy nem szeretnél a szülinapodon egyedül lenni. Lehet, hogy a barátod is elmenne veled, ha végzett a tanulással...
2011. máj. 3. 18:19
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Hmmm, 18. szulinapomat vegig hanytam, nem birtam labra allni, igy a tortamat is a csalad ette meg. A 17.-en feldagadt a szemem, nem lattam semmitse es ugy neztem ki, mint akit agyon vertek, a szemesz majdnem vedelembe vetetett, mert azt hitte a parom bantott. (nem is volt parom) Elotte eletem szerelme, kijelentette, hogy gyerek vagyok meg, szoba se johetek nala. A legutobbin, (19.) atjott a baratnom, de mivel semmi penzunk nincs, bulirol szo se lehet. A hutoben is alig volt valami, egesznap foztem es sutottem, hogy a csaladomnak enni adhassak, a sajat unnepem alkalmabol. En nem kaptam semmit, vagyis a baratnomtol egy lancot meg buszkeseget, hogy a semmibol csodas vacsorat varazsoltam. Ez csak egy nap, olyan mint a tobbi, a te hozzaallasadon fog mulni, hogy emlekezel ra. Boldog szulinapot! :)
2011. máj. 3. 18:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ezen, hétvégén majd ünnepeltek, mi sohasem tartjuk meg a szülinapokat hétköznap, pont a suli, tanulás miatt.
2011. máj. 3. 18:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Istenem! Szerintem nem olyan nagy katasztrófa ez, hét eleje van, mit vársz, persze, hogy senki nem ér rá!? Majd hét végén összehoztok valamit.Mi már 24évesek vagyunk és dolgozunk a barátnőimmel, mindenki máshol, ha valakinek szülinapja van nagy nehezen tudjuk csak összehozni a bulit esetenként több hét csúszással.És akkor mi van, felköszöntöttek, és ez a legfontosabb szerintem!
2011. máj. 3. 18:44
 20/21 anonim ***** válasza:

én sem szoktam ünnepelni a szülinapom. csak családdal. barátokkal olyan 4 évente. életem során barátokkal 3x volt megtartva. az utolsó idén volt, a 18.-at nyilván ünneplem buli.utána meg bevezetem.:))

17L

2011. máj. 3. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!