Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így jó lesz később? Csak még...

Így jó lesz később? Csak még nem értem meg?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem ez életem legnagyobb problémája, csak szeretném tapasztaltabbak véleményét hallani :)

21 éves lány vagyok, két és fél éve vagyok együtt a 25 éves barátommal.

Nem élünk együtt, jelenleg minimum 2 évig nem tervezzük az összeköltözést. Én most fogok diplomázni, utána mesterképzést szeretnék végezni.

Nagy baj, ha még ennyi idő után sem érezzük egyikünk sem, hogy össze kéne költözni? Néha nagyon jó hogy egyedül vagyok, van saját szobám, itt a szüleimmel. Hétvégente barátnőzök, esetleg itt alszanak a barátnőim. Ő pedig a barátaival is van, nem állandóan velem.

Tehát ennyi idősen nem akarunk orrba-szájba együtt lenni.

Nagy baj ez? Később jobb lesz? Nem értünk volna még meg rá?

Csak mert kérdezgetik ismerőseim, hogy na mikor cuccolunk már össze, és mikor mondom, hogy egyikünk sem szeretne még, és nem érezzük magunkat késznek rá akkor furcsán néznek :S Manapság mindenki egy év után már együtt lakik :S

2011. máj. 3. 10:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

utolsó: kipróbáltuk a dolgot :) még másfél éve mikor én halasztottam fél évet az egyetemről akkor fél éven át minden nap együtt voltunk, (az ő szüleinél laktam jóformán én is) néha volt csak egy-egy napunk külön

működött a dolog, de én is szerettem volna végre pár napot barátnőzni vagy épp kirándulni a kutyával egyet meg ő is

de nem volt belőle baj, felosztottunk mindent, csak azán visszatért miden a régi kerékvégásba :)

2011. máj. 3. 15:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha így boldogok vagytok akkor ne érdekeljen más véleménye!

Elég nagyok vagytok.El tudjátok dönteni hogy nektek mi a jó!Sok sikert:)

2011. máj. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!