Mit tennétek, megbeszélnétek vele még akkor is ha vita lenne belőle?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a páromtól szülinapomra illetve névnapomra is 1-1 szál rózsát kaptam. Míg ő kb számonkért hogy ő mikor kapja meg a 10ezres ajándékát... Nagyon rosszul esik,hogy sokmindenre lenne szükségem,és nem mondja azt hogy gyere szivem vegyünk neked valamit(nem 10ezres nagyságrendről lenne szó mint nála) De ehelyett költ a kocsira,bulira,én meg nem veszem meg magamnak amire szükségem van,csak hogy neki megvehessem az ajándékát...Követelőzésnek tűnne ha ezt felhoznám neki,de bánt a fontossági sorrend eltérése.2011. máj. 3. 09:40
11/11 anonim válasza:
Nálam ez mindig is úgy működött, hogy igyekeztünk olyan értékű ajándékot venni a másiknak amilyet kaptunk.
Általában az 5e Ft-ot soha nem léptük túl, névnapra kisebb dolgot kapott, szülinapra meg karácsonyra kicsit nagyobbat.
Ha te rózsát kaptál, te süss neki egy tortát vagy vegyél neki egy doboz bonbont, és ha rákérdez, mond el neki, hogy úgy gondoltad, hogy az a legjobb ha egyforma arányban ajándékoztok.
Ha valamelyik párom elvárta volna előre a 10e Ft-os ajándékot, szinte már kikövetelte volna... hát én úgy berágtam volna mint a huzat.
Ne hagyd magad, tartsd meg az arányokat, amit kapsz, azt add.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!