Most már a családon belül is lúzernek tartom magam. Más is van így?
Némileg igaza van a fentebbi emberkének. Lúzer vagy, ha így állsz hozzá, viszont gerinces ember, ha ezt felvállalod, saját döntésednek tartod és ezért nem veted magadaz első felkínált ágyba.
Amúgy hasonló cipőben járok, csak túl fura vagyok ahoz, hogy még ezzel is zaklassanak. :) Barátném viszont ki van téve az efféle nyúzásoknak-nyaggatásoknak.
Másságnak kikiáltani ezt azért túlzás, de... Egy Csernus idézet: ,,Tartsd tiszteletben a saját érési idődet! A türelmetlen ember
önmagát erőszakolja meg, amikor sietteti sorsát. Ezzel magában
hordozza az örök elégedetlenséget."
szia:)
először is: te egyáltalán nem vagy lúzer!!!!!
inkább légy büszke arra, hogy még nem volt 451225854254512 pasid...:) ne adj annyira mások véleményére...mert te éled az életedet, nem ők...te fogsz ebből jól kijönni hidd el nekem, mert majd te találsz egy olyan férfit, aki értékel téged, és akivel nem csak futó kaland lesz, hanem komoly kapcsolat...a többi ismerősöd pedig kiéli magát és lehet, hogy örül ha talál majd vki kevésbé jó pasit...
persze ezzel most nem akartam semmi rossz véleményt mondani az ismijeidre, nem úgy értettem...:)
nem vagy még semmiről lemaradva...jó tudom, hogy biztosan vágysz már egy kapcsolatra, de majd lesz, türelem:)
én amúgy ha így ismik kérdezgetik, hogy van-e barátom, akkor azt szoktam mondani, hogy jelenleg nincs...:)
az, hogy 15-16 évesen vkinek már 1,5 éves kapcsolata van, nem biztos, hogy olyna jó ám...most gondolj bele, később, ha lenne egy olyan komoly, rendes pasija, akkor nem biztos, hogy örülne annak, hogy vkinek több éves kapcsolatai voltak...persze ez csak az én véleményem:)
sokkal többet érsz te így...ez én mondom:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
Én is ugyanolyan vagyok, mint a kérdező. Én sem vagyok egy nyomulós csaj, ha tetszik egy fiú, akkor meg pláne begubózok:(
Sajnos nem túl jó sokáig így maradni, mert nem minden esetben lesz "jó pasid". Sajnos úgy veszem észre h a jó pasikat elkapkodják a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!