Mit gondolsz arról, hogy egy lánynak 2 évvel fiatalabb barátja van?
és a szülők mit szoltak a kapcsolathoz?
köszönöm a válaszokat : )
szerintem azért tetted fel a kérdést, mert bizonytalan vagy. Magad is írtad, h ,,lehet, h azért vágyom rá, mert egyedül érzem magam". Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy nem igazán szereted+ egy ugye egy szerelmes ember nem kérdezgeti, hogy pár év korkülönbség baj-e.
Egyébként: túl vagy egy három éves kapcsolaton. Számoltam. Elég fura. Olyan természetességgel írod, mintha már huszonpárév felett járnál...
Magadban tisztázd, hogy mit érzel, és jár annyi a fiúnak, hogy nem csapod be, és nem mész bele egy olyan új kapcsolatba, ahol még ott a régi friss emléke+ ráadásul még bizonytalan is vagy, mert lehet, hogy csak a magány enyhítésére kell.
Emiatt tanácsolom, hogy ne járj vele. Bizonytalanság= nem szerelem, kudarcos kapcsolat.
21-l
Nem fura :)
Nekem 17 évesen lett 15 éves barátom, akiről mindenki azt hitte, hogy 18 éves.
22 voltam, ő 20, mikor elvett, és mára már teljesen eltűnt az a 2 év... Mondjuk ő mindig komolyabb volt a koránál, érettebb. Ahogy telnek majd az évek, úgy tűnik el majd az a 2 év különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!