Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb a pasid - 10,5 vagy 2 évvel? Mit gondolsz, a szerelem nem ismer határokat? Vajon kiküszöbölhetők a különbségek?
Ha van kedved elmesélni a történetedet, tapasztalataidat egy újságban, és ezáltal segíteni női társaidat, hogy ha hasonló cipőben járnak, mire készüljenek fel, kérlek jelentkezz.
(30-35 éves korig)
első kommentelőnek: 16 évesen jöttem össze a jelenlegi barátnőmmel aki akkor 17 volt. 1 hónap különbséggel ünnepeljük a szülinapunkat, tehát ő 1 hónapon keresztül "2 évvel idősebb". Remélem érted. Tehát volt olyan hogy 16 voltam ő meg 18, és rohadtul nem gáz. Már kicsit idősebbek vagyunk, és az 1 év 1 hónap különbség sem akadályoz semmiben.
Esetleg ha megindokolnád hogy miért gáz, lehet hogy megérteném, de csak így közölni, hülyeség, mert nem gáz.
A helyzet az hogy egy 16 éves fiú általában máshogy gondolkodik mint egy 18 éves lány.....haverok,szülők,tv műsorok stb.Ezek az ellentétek gyorsan kiéleződhetnek.az én volt pasim a fél életét videójátékokkal töltötte.amikor én 18 éves létemre már mást szerettem volna.
ja és hülyeség helyett a normális emberek ismerik azt a kifejezést hogy nem értek egyet veled!!!!
27 éves vagyok a pasim pedig 24.
Ez azért érdekes szerintem mert, a pasiknak talán a 25 alatti kor a 'tombolós', míg lányoknál 27 fölött már azért (illő?) a családalapításra gondolni.
Együtt élünk és teljesen klappol minden másfél éve, viszont előjöhet a probléma még ilyen kis korkülömbségnél is.
Mivel év elején a tabi szedése mellett is teherbe estem...
Először megijedtem a szituációtól, de ugy döntöttem megtartom. És itt jött az apa vétójoga.
Ő még fiatal, tanul, lehet külföldre szólítja a munkája. Én egyedül nem tudtam volna megteremteni a körülményeket, szülői segítség híján. Így sajnos nem tartottam meg a babát, amit azóta is bánok, de ugy éreztem nem kényszeríthetem bele őt sem akaratlanul az apaszerepbe, és egy egy gyereknek sem jó ugy megszületni hogy az egyik szülő nem akarja.
Szétmentünk, mert nem birtam megemészteni a dolgot, de két hónap után újra összejöttünk, mert mindettől függetlenül nagyon szeretjük egymást.
Nem mondom hogy ez nem okozott egy komoly törést a kapcsolatunkban, de ugy gondolom talán ezen is túltesszük majd magunkat.
Hát ez az én sztorim a fiatalabb pasikról.
Bocs ha kicsit hosszú lére eresztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!