Mit csinálnál azzal a nővel, aki az élettársadra hajt? Az élettársadtól meg gyereked van.
7 éve élek a párommal.Előttem 7 évig kefélt a párom egy nőt,de olyan nőt,aki férjezett (volt),azóta elvált.A nő mindenkinek szinte tálcán kínálja magát,és olyan ruhákba jár,hogy a mellei kiesnek.Nem is a baj,hanem az,hogy megint rákattant az élettársamra,mert úgy döntött még szereti.Erre akkor döbbent rá,mikor hónapokkal ezelőtt meglátta.A párom persze ki nem állja őt,ráadásul most van kisbabánk aki 6 hónapos.Félek,hogy egy ilyen nő,aki tálcán kínálja magát,elcsábul a párom,hiszen ugye ott az a 7 év...
A nő elvált,külön költözött,de a volt férje jár hozzá "aludni".Üzenget a páromnak,sőt!Még levelet is dobott be a postaládánka,hogy szereti,és hogy kezjék újra,mert én nem vagyok olyan csinos mint ő,és,hogy hagyjon el minket,mert majd ő szül neki másik gyereket.
A páromnak beszéltem erről,de ő mondta,hogy engem szeret,vagyis minket,és hogy hagyjam a csudába az egészet.
Nekem ez nem megy.Egyszer valaki mosta,hogy látták őket(páromat+a nőt) együtt.Mit csináljak,ha a párom szerint ez mind hazugság?!
Lehet én reagálom túl,vagy nem tudom.
Le akarom állítani valahogy ezt ribancot,de nem tudom hogyan?
Szerintetek?(De nem akarom,hogy a párom tudjon róla).
Köszi,és bocsi a hosszú sorokért.
tény hogyha semmit nem tesz azért hogy béke legyen akkor ott vagy az van,hogy valamilyen szinten nem akarja bántani a csajt(már csak azért sem mert ismeri és nem akarja bántani) vagy csak simán bonyodalom kerülő és nyugiban akar élni,de ez a verzió sem jó hisz akkor meg nem törődik a te érzéseddel.amúgy tojd le mit akar a nő,hisz ha elcsábítja a párodat az csak annyit tesz mégsem szeretett eléggé és legalább kiderült.
de tudok olyan történetet ahol a pasinak úgy kötötte be a csaj a fejét,hogy megkérte jöjjön fel hozzá mert valami elromlott, a pasi felment mire ott volt a nő anyaszült meztelen, rá fél percre megérkeztek a szülők és a lány azt állította,hogy szexelt vele és ezért el kellett vennie.Persze ez egy régi családi történet,de ebből látszik,hogy egy nő bármikor bárkivel eltudja hitetni a másikkal,hogy kapcsolata van az illetővel, még a saját szüleivel is.
Engem elég durván csaltak meg féléven át voltam hülyének nézve ,sajnos nem voltam még harmadik sose,nem tudom ott milyen lehet,de még se a harmadikat tartom a hibásnak.Az kapcsolat már pocsolya volt,megszoktuk,persze hogy ő férle ment,én meg magamban fontolgattam a már szakítást.
Igen szar érzés ha megcsalnak lealáznak,de nem minden fekete és fehér,még jól is jött,mert igy könnyű volt lehúzni a kakát,és igy megísmerkedtem a mostani párommal a szakitás után néhány hónappal.
Érdekes hogy mostani kedvesemmel több mint tiz éve vagyunk együt,de nem jött,és nem is fog jönni a harmadik,mert nem hagyunk helyet neki.
Ha megis gyanakodsz es nem birsz magaddal vegyel 1 sim kartyat es irj a no neveben hogy ez az uj szamom...
de vigyazz nagyon konyen lebukhatsz es akkor ha nem volt semmi a parod bizalmat elveszited
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!