Anya tényleg kihasznál? Miért csinálja?
Nem fogom hosszan ecsetelni a történteket csak fél mondatokban szeretném a lényeget.
-Volt,hogy odaadtam neki az egész fizetésemet,kértem tőle egy 80 Ft-os sütit és nem vette meg,mondván nincs pénze.
-Főzök,mosok,takarítok mégis mindig azt vágja a fejemhez,hogy nem csinálok semmit,másoknak is ezt mondja,pedig ő az aki folyton a gép előtt ül.
-Nemrég csináltam 1.5 kg rántott húst,csomó köretet hozzá meg salátát,elmentünk a párommal moziba,mire hazaértünk nem volt semmi kaja,egy kanálnyi saláta maradt a tálban,erre ő azt mondta,hogy hát unatkozott.
-Ha ő vesz kaját,akkor tuti olyat csinál amit nem szeretek vagy pörköltet,mert az kész van egy fél óra alatt és akkor jöhet a géphez.
-Ha veszek a boltban valami csokit(persze neki is),mindig azt mondja,hogy minek vettem ennyi sz@rt,aztán megeszi még az enyémet is néha.
-Tudja,hogy szeretem a tejet,veszek belőle 3-4 litert,és mire innék belőle (mert nem tudok mindig mindent rögtön befalni)már üresek a dobozok.
-Használja az arctisztítómat,nem is keveset,aztán kifogy és ő vesz magának másikat,amiből én nem kérhetek mert akkor kiabál.
-Folyton felveszi a fehérneműimet,mikor nekem már nem lesz pl: zoknim a szekrényben,mert mindet elveszi és a sajátjába rakja akkor nem vesz helyette másikat.
-Vesz hitelre a munkahelyén 1 karton cigit,nekem ad belőle vagy 5 szálat,aztán tőlem kéri a pénzt,hogy fizessem ki,mert én is szívtam belőle.
-Ha én veszek cigit vagy kapok a páromtól,akkor mire felébredek elszívja.
-A netet is alig használhatom,mert ő mindig ide akar jönni.
-Kaptam a páromtól szülinapomra egy Bluetooth-t,ő is vette egyet(sokkal gagyibb)és az enyém mivel angol nyelvű volt,elküldte külföldre a pasijának.De amit ő vett,az az övé.
-Folyton tőlem várja a sok pénzt,ő meg havonta,van,hogy 2 hetente 5000 Ft-ért csomagot küld a fickónak.
-Most költözünk össze a párommal és nem segít semmiben,azt szajkózza folyton,hogy itt hagyom nyakig az adósságban,de én vegyek fel neki 200 ezer Ft-ot,hogy ki tudjon utazni a pasihoz.
-Az összes spórolt pénzemet kivetette valami indokkal,pl:le vagyunk maradva a lakbérrel vagy a vízzel.
-Én sosem vagyok neki jó,a másik két lány viszont egy angyal,pedig ők amint dolgozni kezdtek leléptek innen,még pénzt se adtak neki szinte,én meg volt,hogy az egész fizetésem,meg a felét,de minimum 20-30 ezret,volt,hogy 70-et,volt,hogy 60-at.Mégsem elég neki.
Nem semmi, ilyen anyával még nem találkoztam...:S
Igen, szerintem is költözz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!