Szerintetek ezen meg kellene sértődnöm?
23:43 mekkora egy nyafka lehetsz!
A kérdező írta is, hogy tudja, hogy nem mondja komolyan az apja. Emberek vagyunk, ez van, ha veszekszünk olyan dolgokkal jövünk, amiről tudjuk, fáj a másiknak. Ezt már mindenki meglépte, és ezután is megfogja.
Nekem is rosszul esett volna nagyon!
Az már régen rossz, ha az embernek ilyesmi egyáltalán eszébe jut, nemhogy még mások előtt így beszéljen a saját lányáról.
Ehhez nem kell "nyafkának" lenni ahogy az egyik hozzászóló írta, de aki mély érzésű, azt az ilyesmi bántja.
Hali!
Sztem ezt csak az tudja megérteni, aki maga is megélte, vagy jó empatikus képességekkel rendelkezik. Nyilván, ha bánt téged kedves nemtomhányéves F/L kérdező, (mert azért azt sem ártana tudni, :-) ) akkor annak oka van, te pedig nem biztos hogy te7sz. A lelkünk uis akaratfüggetlen, tehát pl. hiába akarnánk vmit elfelejteni, az nem megy, ha akarjuk.
Megértem a problémádat, azonban ezt neked el kellene mondanod annak, aki ezt a "vicces megnyilvánulást" címezte neked, apukádnak. Nyugodtan elmond6od neki azt is, amit érzel, hogy le7, hogy ő ezt viccesnek érzi, de te ezt nem osztod, sőt, kifejezetten bánt, és apukáéd nem veszi magát észre, hogy ezekkel a dolgaival mélyen a lelkedbe tipor.
Akkor már ő is tudatában le7 annak, hogy ő sem makulátlan, sőt, mit tesz veled!? És ahhoz nem kell fizikai bántalmazás, hogy a gyerek lelki sérülést szenvedjen! :-o
Nem kell semmi hatáskeltés, menj oda hozzá, és beszéljétek meg felnőttek módjára! Önts tiszta vizet a pohárba, és szembesítsd önmagával. (Ennyit te is megte7sz.)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!