Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lett volna szabad kutakodn...

Nem lett volna szabad kutakodnom a szobájában?

Figyelt kérdés

Bátyámat kilestem mikor megy el itthonról, utána bementem szétnézni hogy mik vannak bent nála mert Ő magától sose hív be, így hát bementem elhoztam tőle egy tangabugyit mert láttam ott többet bedobva az ágy háta mögé

Fiókjaiba is benéztem a nippekbe is, és találtam ilyen színes figurás tablettákat azok mik lehetnek nem tudjátok?

Pénzeket is találtam 10ezres 20ezres, ezek mind össze voltak csavarva de nem mertem megnézni, mert ha nem jól rakom vissza rájön hogy bent voltam nála

15/f

2011. máj. 1. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Kamu kérdés. Egy 15 éves fiú jobban ismeri a kis színes tablettákat, mint bármelyik jószándékú válaszoló. A rakás tangabugyival meg a pénzköteggel és tabikkal, gondolom a drogdíler-strici irányába akar terelgetni minket a kedves, unatkozó kérdezô.
2011. máj. 1. 18:49
 12/19 anonim ***** válasza:

A pénzt neked rakta el, hogy születésnapi ajándékot vegyen. A tabletták pedig szőlőcukrok.

Ha már akkora kis g.ci lennénk mint te, ha már bent kutakodom biztos megkóstoltam volna a tablettát. Meg szerintem el is k.rváztam volna azt a guriga pénzt.

2011. máj. 1. 18:50
 13/19 A kérdező kommentje:

Sok alkalmi barátnője volt, mikor elment szórakozni már haza lánnyal jött

Olyan tabletták ezek is mint amit az egyik válaszoló másolt be

Engem nem érdekel mit csinál mert felnőtt, én csak női fehérnemű miatt mentem be szétnézni, de legalább tudom ezt is amíg normális a anyáékkal addig nem szólok bátyámnak

2011. máj. 1. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Igazi menő csávó a bátyád. Irigyellek. Majd biztos fog adni neked is a pénzből, meg a drogból is.
2011. máj. 1. 19:33
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
Mekkora suttyó vagy...ez nagy parasztság volt! Nyílván te se örülnél ha kutakodnának a szobádban amíg nem vagy otthon! Mindenkinek meg van a saját magán területe ahova azt enged be akit akar. Ez annyira alap,nem? Biztos oka volt,hogy nem hívott be soha...most komolyan tartsd már tiszteletben,hogy az a bátyád "területe".
2011. máj. 1. 20:46
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
És most egy tangáért kellett bemenned? Vegyél magadnak ha ennyire tetszik.
2011. máj. 1. 20:47
 17/19 anonim ***** válasza:
mivel én ilyen marha gonosz vagyok, ezt tenném: lefényképezném a látottakat, betenném gépbe, lekódolnám, hogy csak én láthassam, törölném a fényképezőből és ha ízetlenkedne velem a bátyám (aki nincs), akkor megmutatnám neki :) najó, te ne legyél ilyen gonosz:D
2011. máj. 1. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ilyet csinálna a tesóm akkor egyke lennék, mert szétkapnám az arcát. vigyázz mit csinálsz ember.
2011. máj. 1. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Hülye kis takony (:
2011. máj. 2. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!