Milyen anya az ilyen, aki még az anyák napi műsorra sem képes elmenni?
Hát igen...
Sosem értettem az ilyet. Anyukám minden fellépésemre, szereplésemre, versenyre eljött, ha kértem. Ha késve is, de ott volt, ha kellett, akkor műszakot cserélt, de ott volt.
Barátnőm anyja alig volt az anyáknapi műsoron általánosban, mondván, hogy nem ért rá. Szegény olyan szomorú volt. Mi ott készítettük az ajándékot, díszítettünk, ő meg csak állt és nézett minket.
Vagy a másik. Barátnőm igen tehetséges zenész, hangversenyt is szokott adni. Az anyját nem érdeklte, ezt így kijelentette. És engem kért meg, hogy legyen ott ott valaki.
...
Először is: nincs semmi közöd a mostohaanyádhoz, és nincs jogod ítélkezni felette.
Attól, hogy veled - egy kívülállóval - jófejkedik a főnöke, egyáltalán nem biztos, hogy munkaügyben is ilyen.
Egyébként: valóban, nyilván csak azért dolgozik folyton ő is és apád is, hogy ne legyenek a gyerekeikkel. Egyáltalán nem a család megélhetését tartják szem előtt, kizárólag az a céljuk, hogy ne legyenek otthon.
Kicsit szűk látókörű vagy, ráadásul süt az írásodból, hogy utálod a mostohaanyádat. Nőj fel végre, a világ nem abból áll, hogy babusgatod a mostohatestvéreidet, azzal nem mennek semmire, ha közben éhen halnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!