Hány évesen tudatosult benned, hogy sajnos nem leszel mindig fiatal, egyszer te is megöregszel?
Nem is tudom megmondani :)
Én mindig idősebbnek tűnők/tűntem a korombelieknél és sokszor gondolkoztam,h jézus Mária 40 évesen hány évesnek fognak nézni?
Most 19 vagyok és a múltkor egy csaj 28-nak nézett, kiderült ő is 19. de őt mindenki 15-nek nézi ,mert iszonyat gyerek arca van.
Kérdésedre konkrétan válaszolva amióta az eszemet tudom gondolkoztam ilyesmin. Nos mindig igyekszem és igyekeztem elfogadni.
Még gyerekkoromban, de az azért még más volt. Most 35 N
és úgy két éve tényleg érzem a változást, hogy én is változok kívül belül igencsak és hogy úgymond öregszek.
Kicsit amikor elkezdtem súlyt felvenni a gyerekek után, és türelmetlen lenni néha, egyébként nagyon türelmes voltam, ezek sokkoltak, és ráébresztettek, hogy bizony engem is utolér a kor, nem csak mást.
15, mikor anyám meghalt.
Sokkolt, eléggé, az élet rövid (de mégis hosszú), és túl sok időt pazarlunk felesleges dolgokra, személyekre, stb.
21/L
Az ember akkor kezd öregedni, mikor először eszébe jut ilyesmi. Minden kornak megvan a maga szépsége, amit kár lenne kihagyni.
Boldog szülinapot ma 18:16
72/fiú
Én 24 éves vagyok és mostanában kezdett el engem is foglalkoztatni ez a gondolat, és valóban nem jó érzés, amikor ez tudatosul az emberben.
De nem csinálok belőle problémát, hiszen ez az élet rendje, és amúgy sincs semmi baj a külsőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!