Másnak is rossz gyerekkora volt? Túl tudta tenni magát rajta?
szia!
Azt hiszem rengeteg mindenkinek volt rossz gyerekkora és véleményem szerint senki sem tudja túl tenni magát rajtuk.
Ami tud segíteni, ha megprobálod elfogadni a tényeket.HIába harcolsz megtörtént.Én úgy "győztem" le hogy úgy viselkedem velük ahogy ők velem.Nem vagyok ellenséges, de szeretni sem tudom már őket.Közömbösség azt hiszem ez a megfelelő szó!Igyekezz jobb lenni a szüleidnél, a gyermekedet úgy neveld ahogy te nem nőhettél fel!Ne keresd a miérteket,mert nem kapsz sosem választ.Senkitől.
Szia!
Nekem is f@s volt a gyerekkorom, vagyis csak 13 éves koromtól fogva. Addig nagyimék neveltek, ott nagyon jó dolgom volt! Aztán átkerültem anyuékhoz. Nevelőfaterom volt, aki ütött-vágott minket, szexuálisan molesztált, csak bizonyos feltételekkel engedett el bulizni vagy át a nagyimékhoz látogatóba! Sajnos senki(!) nem volt mellettünk, mindenki félt nevelőfateromtól, senki nem segített kikerülni a borzalomból! Ez így ment 4 évig, aztán anyukám összeszedte a bátorságát, és minket az öcsémmel, és egy kiadós verés után elmenekültünk otthonról! 1 évig éltünk anyaotthonokban, aztán albérletben 4 évig. Egy nap kaptuk a hírt, hogy nevelőfaterom feldobta a pacskert. Így tudtunk csak visszamenni a saját lakásunkba! Senkinek nem kívánom a sok borzalmat, megaláztatást, verést.. stb.
És, hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, fel tudtam dolgozni idővel. Sokszor eszembe jutottak dolgok, sokat sírtam is, de sikerült! Magam sem tudom, hogy hogyan, és az is csak szerencse, hogy egészséges szexuális életet tudok élni, nem lettem lelkileg nyomorék, és nem undorodtam meg a férfiaktól! Nem segített se pszichiáter, se senki, magam dolgoztam fel!
De ha Neked nem megy egyedül, ne szégyellj segítséget kérni! Nem élheted le így az életed!
Sok sikert kívánok Neked! Remélem sikerül feldolgozni a történteket!
Szija:)
Az előzők nagyon jókat mondtak,és tényleg nem a te hibád az egész.A pszichológus tényleg sokat segítene,de nekem az is szokott kicsit,ha kiírom magamból a problémákat.Írd le mit érzel,hogy mi játszódik le benned,kire haragszol leginkább,mit szeretnél legszívesebben tenni....egyszerűen mindent. Esetleg a pszichológusnak is megmuathatnád,sok mindent meg tud állapítani,már eleve a kézírásból is.Elengedni ezt az egészet nagyon nehéz,talán azzal is próbálkozhatsz,ha elégetsz,eláztatsz az esőben valamit,ami a sok rosszat szimbolizálja számodra,vagy elengetsz egy lufit,és nézed,ahogy örökké eltűnik a messzeségben.:)
Lehet,hogy ez nem segít annyira,de egyszer valaki azt mondta,hogy " A múltat nem változtathatod meg,de a jövőt igen.Ha a múlttal feladatod volna,akkor,hogy hátrafele tudj nézni hátul is lenne szemed.(...)A múlt nem számít,a jövő pedig ebben a pillanatban kezdődik.":)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez az én történetem.Én sem tudom feldolgozni, de próbálom.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!