Lopják a gyerekeket a városomban. Mit csináljak? Kicsit
félek.
Figyelt kérdés
Lehet,hogy rossz helyre irom,de nem is tudom hova tartozik.Tegnap egy fekete dzsip megállt egy üzlet előtt kiugrott kettő gorilla az autóból és egy néni ott sétált két három éves kislánnyal a kicsiket elkapták és beakarták tenni az autóba,de a boltból páran kijöttek és elmentek... :( el se hiszem,hogy nálunk ilyen van d.u 3kor.Másik eset az még múlt héten történt,hogy elloptak egy iker kisbabákat és egy kamionban akarták átvinni a határon,de ott észrevették,harmadik eset pedig,hogy egy supermarketből elloptak egy kisfiut,bevitték a mosdóban átöltöztették és kopaszra nyirták,hogy ne ismerjék meg!Szüleim szerint nem kell pánikolni,mert csak a kicsiket lopják,de akkor is :( mit csináljak? 14/L
Figyelj, ha lopják kisgyerekeket te megnyugodhatsz, nagy vagy már, amiket leírtál 3 évesek a célpontok.
szörnyű amúgy, nem tudom ezek megtörténtek-e, de azért borzasztó.
amúgy a supermarketes sztorit évekkel ezelőtt én is hallottam!
2011. ápr. 30. 10:37
22/25 anonim válasza:
09:28: ott a pont! Tessék nagyon vigyázni - és nemcsak Szerbiában!
10:25 - hát bulvár témán szeret csámcsogni a média, csakhogy ez nem az, ez tragédia. A Bp-i ker.-i rendőrségeken ki van téve az eltűnteket kereső hosszú lista: gyerekek, fiatal felnőttek, néhány idősebb... és nem találják, évek óta...
2011. ápr. 30. 10:52
23/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom kizártnak,hogy ilyenek megtörténnek.Pontossan ezért kell a gyerekekre vigyázni,sehová sem engedni egyedül.
2011. ápr. 30. 11:03
24/25 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, de nem értem miért néznek hülyének a válaszadók, mikor ilyen simán megtörténhet akárhol akármikor. Annyira undorító ez a hozzáállás, hogy "jaj úgysem fognak ellopni, nem kell feleslegesen hisztizni" stb, mikor akárhol megtörténhet az, hogy berántanak a kocsiba. Az egyik ismerősömet a saját lakása előtt erőszakolták meg, egy másikat pedig be akartak tuszkolni a kocsiba. Engem és a barátnőmet is követett már egy nagydarab ember egy fekete sötétített üvegű kocsival, és kiabált utánunk, meg ki akart szállni, ha nem érünk ki a körútra és nem megyünk be egy kávézóba, akkor ki tudja, mi lett volna.
2011. ápr. 30. 11:25
25/25 anonim válasza:
Érdekes, hogy hajszál pontosan ugyanezek a dolgok megtörténnek minden országban.
Igen, vigyázni kell, mert van ilyen, de azért tudni kell megkülönböztetni a rémtörténeteket a valóságtól.
Amiket leírtál kérdező csak tanmesék a gyerekeknek, hogy ne álljanak szóba idegenekkel és a szülőknek akik minden félelem nélkül hagyják a babakocsikat az üzlet előtt míg ők bevásárolnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!