Lehet, hogy pedofil leszek?
Figyelt kérdés
Volt egy egy éves kapcsolatom 14től 15éves koromig egy egy évvel fiatalabb lánnyal. Azóta szinte csak a 13-14 évesek jönnek be, én már 17 vagyok. Tudom ez még nem pedofília de ugye ez fog változni? Nem az lesz, hogy én idősödök de a barátnőim maradnak 13-14évesek :D2011. ápr. 30. 01:48
11/18 anonim válasza:
Egyrészt simán többnek néznek ki, mint ahány évesek. Aztán majd idővel irritálni fog a gondolkodásmódjuk és rájössz, hogy idősebb lánnyal jobb. Ne félj (:
12/18 anonim válasza:
én 21 éves vagyok, és néhány 14 éves tényleg úgy néz ki mintha 20 lenne :) de a gondolkodásmódjuk gyerekes, nekem legalábbis. persze gondolom vannak kivételek.
13/18 anonim válasza:
a kérdésre válaszolva, nem vagy pedofil, csak a fiatal hust szereted :)
14/18 anonim válasza:
Ne aggódj ilyeneken, mert mire 30 leszel, akkor az lesz a teljesen normális, ha a 14 évesek után szaladsz.
15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! megfogadom a tanácsokat, nehéz lesz de muszály elkezdeni. Amugy meg 14 felett már bárkival járhatok nem?
2011. ápr. 30. 12:26
16/18 anonim válasza:
Sztem még nem biztos. Ha majd 10 év múlva is a kiskamaszokra hajtasz, na, akkor már lesz probléma. Sztem abban nincs semmi gáz, ha egy 17 évesnek 13-14 éves a bnője. Főleg hogy a 13-14 éves lányok azért általában már elkezdtek fejlődni, kezd már nőni a mellük, szélesedni a csípőjük... és arról ne is beszéljünk, hogy egyes 1314 évesek simán kinéznek manapság 20nak (főleg ha korán erő típusról van szó, plusz még smink, hajfestés, felnőttes cuccok)... egyébként is, a pedofilok ált. a kifejletlen, gyerekes testű kicsikre buknak, ált. 12 év alatt. Szval én nem hamarkodnám el ezt a dolgot. Mondom, ha évek múlva is leragadsz ennél a korosztálynál, akkor viszont irány a pszichológus.
17/18 anonim válasza:
14:06 vagyok, természetesen a válaszom a címben feltett kérdésedre utal, nem a legutolsó kérdésedre :).
18/18 anonim válasza:
én még 18 évesen is így gondoltam, hogy de jól néznek ki a 13-14 éves kislányok, aztán foglalkozásom miatt szembekerültem egy pedofil maffia szerverével és amit láttam egy életre bennem maradt. Elmúlt minden ilyen hajlamom. Remélem neked is el fog múlni.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!