Mennyi idő után lenne ideális összeköltözni a párnak?
Inkább az itt a kérdés, hogy mennyire mély ismeretséget javasol az átlagember, amely után már lehet vagy ajánlott összeköltözni?
Mert nem lehet időben behatárolni, hogy mikorra ismerem meg x-szintig a másikat. Ahány pár annyi szokás...
(Nos engem is érdekelne, hogy ki mit mond erre.)
Nem hiszem, hogy volna olyan pár, aki ahogy összejöttek, össze is költöznének. Már csak azért sem, mert egy kapcsolat eleje, a randizgatások, az ismerkedés-udvarlás rész nagyon fontos és izgalmas része egy kapcsolatnak.. :)
Ezt szerintem Ti érzitek a legjobban, hogy mikor akartok tovább lépni, és gondoljátok, hogy ideje összecuccolni. :)
Csak személyes tapasztalatot tudok mondani, de nekem a legrövidebb ilyen idő kb 3 hónap volt, ami után már több napi használatú cucc volt közösen, mint a korábbi otthonunkban. :)
1. vagyok
Azt nektek kell érezni mikor akarjátok, igazán ideális idő nincs.
Én egy volt párommal 1 hónap után költöztem össze, de előtte már 2 hétig erről beszéltünk.
Majdnem 5 évig tartó szerelem lett belőle.
A férjemmel csak 1 év után tudtunk összeköltözni, de csak az anyagiak miatt.
Mire lőnétek be ezt az időt?
0-5 hónap
6-12hónap
másfél-két év?
Furcsa-e, ha elvileg az anyagi dolgok adottak lennének, 1 éve együtt vannak és a srác mégsem akar összeköltözni?
Mint többen is mondtuk, nem lehet belőni.. ez mind szerintem a két emberen múlik. Lehet 1 hónap után is.. lehet 2 év után is..
Nem furcsa, hogy a srác nem akar költözni, mert ezekszerint ő nem érzi szükségesnek, vagy túl kényelmes neki otthon, vagy lehet tart tőle, mert "aztúlkomolyazértmár".
..beszéljétek meg, hogy nála mik a miértek, és hátha Te is megnyugszol.. :)
nekünk 1 hónap után már megtörtént. fiatalok voltunk, naaagy nagy szerelmesek. szinte észre sem vettük, és már együtt éltünk.
nem bántam meg, igaz, rengeteg harcunk, konfliktusunk volt. de ez kellett ahhoz, hogy most itt tartsunk.
már 2 éve együtt élünk, hamarosan jön az eljegyzés.:D
persze, aki nem akarja elsietni, azt kár sürgetni.
egy lepukkant vacak lakásban éltünk, Bp. egyik külkerültében. ami nagy szerencse, hogy nem volt hitelünk. most egy jobb helyre, szebb kéróba költöztünk, szintén hitel nélkül, saját lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!