Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után lenne ideális...

Mennyi idő után lenne ideális összeköltözni a párnak?

Figyelt kérdés
Ha már huszonévesek, mindketten dolgoznak és komolyan gondolják a kapcsolatot a kezdetektől fogva.
2011. ápr. 29. 21:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Akkor, mikor mindez teljesült.
2011. ápr. 29. 21:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Vagyis összejönnek és mindjárt össze is költöznek? :)
2011. ápr. 29. 21:34
 3/18 anonim ***** válasza:
68%

Inkább az itt a kérdés, hogy mennyire mély ismeretséget javasol az átlagember, amely után már lehet vagy ajánlott összeköltözni?

Mert nem lehet időben behatárolni, hogy mikorra ismerem meg x-szintig a másikat. Ahány pár annyi szokás...

(Nos engem is érdekelne, hogy ki mit mond erre.)

2011. ápr. 29. 21:39
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

Nem hiszem, hogy volna olyan pár, aki ahogy összejöttek, össze is költöznének. Már csak azért sem, mert egy kapcsolat eleje, a randizgatások, az ismerkedés-udvarlás rész nagyon fontos és izgalmas része egy kapcsolatnak.. :)

Ezt szerintem Ti érzitek a legjobban, hogy mikor akartok tovább lépni, és gondoljátok, hogy ideje összecuccolni. :)

Csak személyes tapasztalatot tudok mondani, de nekem a legrövidebb ilyen idő kb 3 hónap volt, ami után már több napi használatú cucc volt közösen, mint a korábbi otthonunkban. :)

2011. ápr. 29. 22:44
 5/18 anonim ***** válasza:
30%

1. vagyok

Azt nektek kell érezni mikor akarjátok, igazán ideális idő nincs.

Én egy volt párommal 1 hónap után költöztem össze, de előtte már 2 hétig erről beszéltünk.

Majdnem 5 évig tartó szerelem lett belőle.

A férjemmel csak 1 év után tudtunk összeköltözni, de csak az anyagiak miatt.

2011. ápr. 30. 00:04
 6/18 A kérdező kommentje:

Mire lőnétek be ezt az időt?

0-5 hónap

6-12hónap

másfél-két év?

Furcsa-e, ha elvileg az anyagi dolgok adottak lennének, 1 éve együtt vannak és a srác mégsem akar összeköltözni?

2011. ápr. 30. 00:15
 7/18 anonim ***** válasza:
59%

Mint többen is mondtuk, nem lehet belőni.. ez mind szerintem a két emberen múlik. Lehet 1 hónap után is.. lehet 2 év után is..

Nem furcsa, hogy a srác nem akar költözni, mert ezekszerint ő nem érzi szükségesnek, vagy túl kényelmes neki otthon, vagy lehet tart tőle, mert "aztúlkomolyazértmár".

..beszéljétek meg, hogy nála mik a miértek, és hátha Te is megnyugszol.. :)

2011. ápr. 30. 00:49
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

nekünk 1 hónap után már megtörtént. fiatalok voltunk, naaagy nagy szerelmesek. szinte észre sem vettük, és már együtt éltünk.

nem bántam meg, igaz, rengeteg harcunk, konfliktusunk volt. de ez kellett ahhoz, hogy most itt tartsunk.

már 2 éve együtt élünk, hamarosan jön az eljegyzés.:D

persze, aki nem akarja elsietni, azt kár sürgetni.

egy lepukkant vacak lakásban éltünk, Bp. egyik külkerültében. ami nagy szerencse, hogy nem volt hitelünk. most egy jobb helyre, szebb kéróba költöztünk, szintén hitel nélkül, saját lakásba.

2011. ápr. 30. 00:53
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
minél hamarabb... 0-5 hónap között nyugodtan. mi a férjemmel anno 1 hónap után cuccoltunk össze, azóta is boldogan élünk...
2011. ápr. 30. 06:15
 10/18 anonim ***** válasza:
30%
Erre nincsen recept... huszonévesen még azért benne van, hogy egyik-másik fél kicsit függetlenül szeretne élni, de persze párkapcsolat mellett... harmincasoknál meg szinte egyből összeköltöznek, hiszen addigra már tényleg mindenki lenyugodott és ha talál valakit, minek várni... de azért egy biztos, ha két ember szereti egymást, előbb-utóbb mindennaposan igénylik egymás társaságát és akkor összeköltöznek... ha túl sokáig húzzák az időt, az jelentheti azt, hogy nem is szeretnek igazán...
2011. ápr. 30. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!