Milyen az ideális nő?
Ohh ugyan.. természetesen kedves, aranyos, okos, jól főz, megértő, stb.
Ha kiegészíthetném a kérdést, akkor én arra is kíváncsi lennék, miféle negatív tulajdonságok fölött tudnak a férfiak szemet hunyni!:) Tényleg kíváncsi lennék!
Hát én szerintem elviselhetetlen vagyok, de egyben imádnivaló is. Vannak rossz napjaim - kinek nincsenek - akkor mindig kötekszem a párommal, hisztizek, stb. (Amikor kitisztul az agyam, meg szoktam kérdezni, hogy, hogy bír elviselni:D)Még mindig elvisel, imád, és engem szeretne gyermekei anyjának. Persze neki is vannak dolgai, amit nem nagyon tolerálok.
Alapjában véve jól megvagyunk egymással, szeretjük egymást.
"Hát én szerintem elviselhetetlen vagyok, de egyben imádnivaló is. Vannak rossz napjaim - kinek nincsenek - akkor mindig kötekszem a párommal, hisztizek, stb. (Amikor kitisztul az agyam, meg szoktam kérdezni, hogy, hogy bír elviselni:D)Még mindig elvisel, imád, és engem szeretne gyermekei anyjának. Persze neki is vannak dolgai, amit nem nagyon tolerálok.
Alapjában véve jól megvagyunk egymással, szeretjük egymást."
Mintha én irtam volna:)
21/L
van egy mondás, miszerint az ideális asszony a társaságban úrinő, az ágyban k.rva :)
még gyakorolnom kell mindkettőt, de haladok :)
ha a fenti mondást alaposan kielemezzük, akkor sok igazságot találunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!