Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az ideális nő?

Milyen az ideális nő?

Figyelt kérdés
Elsősorban a belső tulajdonságokra (viselkedés, beszédstílus, stb.) lennék kíváncsi, de írhattok a külsővel kapcsolatban is.
2011. jún. 29. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ohh ugyan.. természetesen kedves, aranyos, okos, jól főz, megértő, stb.

Ha kiegészíthetném a kérdést, akkor én arra is kíváncsi lennék, miféle negatív tulajdonságok fölött tudnak a férfiak szemet hunyni!:) Tényleg kíváncsi lennék!

2011. jún. 29. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Olyan mint én. XD :)
2011. jún. 29. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
kezdődik!
2011. jún. 29. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
MINDENKINEK MÁS! (direkt írtam így)
2011. jún. 29. 18:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát én szerintem elviselhetetlen vagyok, de egyben imádnivaló is. Vannak rossz napjaim - kinek nincsenek - akkor mindig kötekszem a párommal, hisztizek, stb. (Amikor kitisztul az agyam, meg szoktam kérdezni, hogy, hogy bír elviselni:D)Még mindig elvisel, imád, és engem szeretne gyermekei anyjának. Persze neki is vannak dolgai, amit nem nagyon tolerálok.

Alapjában véve jól megvagyunk egymással, szeretjük egymást.

2011. jún. 29. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:

"Hát én szerintem elviselhetetlen vagyok, de egyben imádnivaló is. Vannak rossz napjaim - kinek nincsenek - akkor mindig kötekszem a párommal, hisztizek, stb. (Amikor kitisztul az agyam, meg szoktam kérdezni, hogy, hogy bír elviselni:D)Még mindig elvisel, imád, és engem szeretne gyermekei anyjának. Persze neki is vannak dolgai, amit nem nagyon tolerálok.

Alapjában véve jól megvagyunk egymással, szeretjük egymást."

Mintha én irtam volna:)

21/L

2011. jún. 29. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Akkor megnyugodtam, hogy vannak még ilyen kis dilisek, mint én:D
2011. jún. 29. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Párom meg azt hiszi csak én vagyok ilyen bolond :D
2011. jún. 29. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

van egy mondás, miszerint az ideális asszony a társaságban úrinő, az ágyban k.rva :)

még gyakorolnom kell mindkettőt, de haladok :)

ha a fenti mondást alaposan kielemezzük, akkor sok igazságot találunk.

2011. jún. 29. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van párom, és mindig azt mondja, hogy én vagyok számára az igazi. Igazából nem értem, hogy mit szeret bennem, én is hisztizek néha, utálom magam, állandóan azon panaszkodom, hogy dagadt vagyok. Mindenféle hülyeségről órákig beszélek, mindent meg akarok csinálni azonnal, ami eszembe jut. Egy filmet nem bír velem végignézni, mert pofázok végig :D Szerinte aranyos vagyok, szerintem idegesítő és bár néha kiakad ő is, látom rajta, hogy szeret. Fogalmam sincs miért.
2011. jún. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!