Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anyukám ne...

Mit tegyek, hogy anyukám ne kezeljen már kislányként?

Figyelt kérdés
Hát, én már egyszerűen nem bírom! Nem az, hogy még mindig kézen fogva akar velem sétálni, mert nem. Csak én úgy gondolom(14 évesen), hogy már annyit megengedhetne, hogy kicsit többet menjek ki, mint 4 óráig, vagy legalább a barátommal had legyek kicsit többet.Nem vagyok olyan, aki már ennyi idősen összefekszik fiúkkal és érzem, hogy ezt nem hiszi el.Én nem szoktam semmi rosszat csinálni.Nem tudok vele leülni beszélni, mert belevág a szavamba, és kiabál. Apum meg rendes, ő beszélt a barátommal és neki megmondta, hogy ő engedi, hogy együtt legyünk, csak ne csináljunk semmi olyat! Megértem, hogy félt az anyukám, de akkor máshogy mutassa ki és ne úgy, hogy beszólogat!
2011. ápr. 29. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Te helyzeted a tipikus szülő-kamasz probléma. Ha egyedül nem tudsz megbírkózni vele, próbáld anyukáddal megbeszélni, hogy együtt részt vehessetek egy mediációs megbeszélésen. A mediáció egy olyan speciális konfliktuskezelési módszer, ahol a résztvevők egy mediátor irányításával meg tudják oldani a köztük lévő feszültségeket, megoldást tudnak találni a problémáikra.
2011. ápr. 30. 17:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.! :) <3
2011. ápr. 30. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!