Anyukák, örülnétek ennek anyák napjára?
Figyelt kérdés
szóval azt terveztem, hogy gépen egy üres oldal keretét szépre megcsinálom, és keresek egy szép verset, amit vagy szintén géppel vagy kézzel írom a keretbe + ugye virág :)
örülnétek ennek? :)
2011. ápr. 29. 14:39
1/15 A kérdező kommentje:
ja és persze kinyomtatnám :D
2011. ápr. 29. 14:42
2/15 anonim válasza:
Nyilván örül egy anyuka ennek, de miért kell mindent géppel?
Miért nem fogsz egy kartonlapot, és díszíted ki pl kivágásokkal a keretét? Vagy egyéb módon. De egy ctrl c - ctrl v, vagy paint alkotás eléggé szegényes szerintem.
3/15 anonim válasza:
én igen! :) és szerintem kézzel írd a verset.
4/15 A kérdező kommentje:
nem pait, annál kicsit komolyabb :D
de azért, mert lapra semmit nem tudok rajzolni, szóval ebben béna vagyok, és szépet szeretnék neki :/ :)
2011. ápr. 29. 14:46
5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2011. ápr. 29. 14:46
6/15 anonim válasza:
Nagyon szép lesz biztos örülni fog neki.
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. ápr. 29. 14:53
8/15 anonim válasza:
Nekem akkor is tetszene ha béna ákombákom lett, mert a gyermekem adta.
9/15 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 29. 15:13
10/15 anonim válasza:
A verset mindenképpen kézzel írd. Amúgy biztos örülne neki, de ha kézzel írod, az úgy személyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!