Mi a véleményetek a Júlia névről? L/14
Figyelt kérdés
Engem nem így hívnak de nagyon tetszik! Mindig a Rómeó és Júlia jut róla eszembe! Mióta láttam az 1968-as filmet azóta teljesen bezsongtam:a barna hajamat próbálom sötétíteni h olyan színű legyen mint Júliának,youtubon Rómeó és Júliás videókat nézek,képeket nézegetek róluk,olvasgatom azt a részletet ami a Rómeó és Júliából van az irodalomkönyvemben. Szeretném ha nekem is ez lenne a nevem de ha már nekem nem az akkor tuti h a lányomat Júliának fogják hívni. Nektek tetszik ez a név?2011. ápr. 28. 20:41
32/32 anonim válasza:
A latin Julius férfinév latinos nőiesítése. Lásd a Gyula férfinévnél.
Becézés: Duli(ka), Juca, Juci(ka), Jucili, Juda, Juóka, Judus(ka), Julka, Lia, Liácska, Liána, Lila, Lilácska, Lili(ke), Lilla, Linka, Lola, Lolácska, Lula, Lulácska, Puci(ka),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!