Mi a véleményetek a Júlia névről? L/14
Figyelt kérdés
Engem nem így hívnak de nagyon tetszik! Mindig a Rómeó és Júlia jut róla eszembe! Mióta láttam az 1968-as filmet azóta teljesen bezsongtam:a barna hajamat próbálom sötétíteni h olyan színű legyen mint Júliának,youtubon Rómeó és Júliás videókat nézek,képeket nézegetek róluk,olvasgatom azt a részletet ami a Rómeó és Júliából van az irodalomkönyvemben. Szeretném ha nekem is ez lenne a nevem de ha már nekem nem az akkor tuti h a lányomat Júliának fogják hívni. Nektek tetszik ez a név?2011. ápr. 28. 20:41
23/32 anonim válasza:
Nekem sem tetszik ez a név.:DDe ahogy nézem, másnak igen.
24/32 anonim válasza:
Én Júlia vagyok, nagyon tetszik. Szép is lenne ha nem. :)
Egyébként a Juci is a becézése, meg Jucus. Engem igy is szoktak híni: Julcsi, Lia, Jula, Julika, Juli (bár ezt ki nem állhatom), Jujó, J.
26/32 anonim válasza:
A Júlia jó. Viszont a Juli, a Julcsi meg hasonlók nem tetszenek.
27/32 anonim válasza:
Sajnos az én gyerekkoromban a falusi emberek minden második tehenet Julcsának, Borcsának és (ma)Riskának hívtak, így csak ez jut eszembe róla. De alapból sem tetszik.
28/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név a Júlia. Becézve már semmilyen formában nem tetszik annyira. Sem a Juli, sem a Julcsi. Ha egyszer lányom lenne, és Júliának nevezném, szerintem így is szólítanám, nem becézném, úgy valahogy már nem tetszik.
29/32 anonim válasza:
Nekem tetszik, baratnomet is igy hivjak, es Julinak becezzuk. Viszont sokszor felreirjak a nevet Juliannara..
30/32 anonim válasza:
Sztem gyönyörű név, elegáns (viszont lehet becézni is, pl. Julcsinak, ha vki szerint egy gyereknek túl kemény vagy túl hivatalos)... nekem mindig egy elegáns virág jut róla eszembe, mondjuk egy kála vagy egy épp bimbódzó rózsa :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!