Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Júlia...

Mi a véleményetek a Júlia névről? L/14

Figyelt kérdés
Engem nem így hívnak de nagyon tetszik! Mindig a Rómeó és Júlia jut róla eszembe! Mióta láttam az 1968-as filmet azóta teljesen bezsongtam:a barna hajamat próbálom sötétíteni h olyan színű legyen mint Júliának,youtubon Rómeó és Júliás videókat nézek,képeket nézegetek róluk,olvasgatom azt a részletet ami a Rómeó és Júliából van az irodalomkönyvemben. Szeretném ha nekem is ez lenne a nevem de ha már nekem nem az akkor tuti h a lányomat Júliának fogják hívni. Nektek tetszik ez a név?
2011. ápr. 28. 20:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Gyönyörű:)! A lányomnak is ezt a nevet adtuk.
2011. ápr. 28. 20:56
 12/32 anonim ***** válasza:
Jajj, azt hittem, csak az én 'mániám', hogy Júliának akarom elnevezni a lányom...:) igazából nekem egy nem túl közeli ismerősöm hívják így, és rajta tetszett meg nagyon ez a név. Szép és nekem olyan 'előkelő' hangzása van, de a Julcsi becézés viszont aranyos, és bohó:) Remélem majd a leendő férjem is belemegy...:D 19/L
2011. ápr. 28. 20:56
 13/32 Tom Benko ***** válasza:
36%
Régi római nemzetségnév női alakja.
2011. ápr. 28. 20:58
 14/32 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, nagyon nőies.

25/N

2011. ápr. 28. 21:02
 15/32 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, egy kedves barátnőmet hívják így:)
2011. ápr. 28. 21:27
 16/32 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, húgomat is így hívják, mi Julcsinak becézzük^^
2011. ápr. 28. 21:53
 17/32 anonim ***** válasza:
szerintem szörnyű!! GOndolj bele, ha becézik; Juli, julis, julcsi, olyan falusi név 2011-ben
2011. ápr. 28. 22:01
 18/32 anonim ***** válasza:

Nekem is egy falusi kislány jut róla eszembe. Őszinén szólva nekem nem tetszik, de ez szerintem annak tehető be, hogy 3 Júlia nevű ismerősöm van, és hááát, mindhárom csúnyácska. Így akaratlanul is egy kevésbé szép kislány jut róla eszembe.

TISZTELET A KIVÉTELNEK! :) (csak én olyat nem ismerek..)

2011. ápr. 29. 18:45
 19/32 A kérdező kommentje:
Hát úgy bizti h nem becézném hogy Julis vagy Julika. Max Julcsi. Egyébként meg már írta is valaki amivel nagyon is egyetértek ha pl megöregszik az úgy sokkal természetesebbnek hat ha így szólítják h pl:Tessék már jönni Juliska néni! Hát nem furcsán hangzana ha vkinek úgy szólnának h:Tessák már jönni Jessica/Chintia/Szimi/Jenny néni! Még a hangzásuk se magyaros! Szerintem aki magyar annak legyen magyar neve hát nem?
2011. ápr. 29. 20:00
 20/32 anonim ***** válasza:

Ti tényleg leragadtatok a Julinál/Julcsinál? Na és a Juci? =) Szerintem az nagyon aranyos =)

Nekem nem csak a Júlia,a Julianna is tetszik =)

Egyik barátnőmet hívják így,nagyon édes lány,illik rá ez a név. =)

2011. ápr. 29. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!