Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen sűrűn bánt meg mást a...

Milyen sűrűn bánt meg mást a párja?

Figyelt kérdés
Persze kicsit komolyabb esetekre gondolok. Mert engem elég sűrűn,és nem tudom,hogy ez normális-e...
2009. márc. 7. 00:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Engem szándékosan soha nem bánt a párom, és ez viszont is igaz. Sem szóval, sem tettel, és ha egy kapcsolatban már nem a legjobbat akarjátok egymásnak, akkor van még benne szerelem/szeretet? Persze lehet vitatkozni, egyet nem érteni, de az egészséges, pl:nekem a barack színű tapéta tetszik, neki meg a kék. De az megtanít az önfegyelemre, önkritikára és a kompromisszumra.

A vitából sokszor nem tudod meg, hogy kinek van igaza valójában, de azt biztosan, ki hiszi magáról, hogy érvei megdönthetetlenek

" A szerelem energiája abban rejlik, hogy megnöveli az általános életerőt.Az a szerelem, amely nem váltja ki ezt az energiát, rossz szerelem."

2009. márc. 7. 07:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajna ez előfordul más nőkkel is, nem vagy egyedül a problémáddal, de normálisnak nem normális, és semmiképpen sem kell tűrni, vagy elfogadni.

[link]

2009. márc. 7. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed jól magad, akkor az nem normális, és tűrni nem kell. Ha tudsz tenni, hogy jobb legyen, hát rajta, ha nem, akkor meg nem ő az igazi, és neki se te. Az igaziak nem bántják és nem is akarják bántani egymást. Sehogy. Tehát ha teszik is, az kényszer miatt van, és aki teszi, attól, hogy teszi, még pocsékul érzi tőle magát.
2009. márc. 7. 17:24
 14/15 tade ***** válasza:
68%
Attol fugg mit ertesz megbantas alatt. En azt az elvet vallom, hogy olyan kapcsolat nem letezik, ahol a parok sosem vesznek osszem. Az olyan kapcsolat vagy felszines, vagy mindketten inkabb magukba folytjak a problemakat. Persze, hogy engem is megbant a parom, de veszekedes utan ha rajovok, hogy megis igaza volt, akkor elgondolkodok, es belatom, hogy tevedtem. Ha forditva tortenik meg a dolog, akkor o ker bocsanatot tolem.
2009. márc. 7. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk eddig szerencsére nem történt ilyesmi. Mi három éve vagyunk együtt és eddig kétszer vitáztunk. Egyszer egy rosszul sikerült viccemmel bántottam meg a párom és egyszer felbosszantott a rendmániájával. Tehát eddig egálban vagyunk. Mind a két alkalommal sírtam, mert nem szoktunk veszekedni és ilyen téren pityergős vagyok. Egyébként nem szokott megbántani, ha mégis, akkor bocsánatot kér.

Ha a te párod hajlamos téged megbántani, akkor itt az ideje elbeszélgetned vele, hogy ezzel-azzal megbánt téged. Biztosan meg fog érteni és változtatni fog a viselkedésén.

2009. márc. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!