Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen sűrűn bánt meg mást a...

Milyen sűrűn bánt meg mást a párja?

Figyelt kérdés
Persze kicsit komolyabb esetekre gondolok. Mert engem elég sűrűn,és nem tudom,hogy ez normális-e...
2009. márc. 7. 00:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon ritkán. Az, hogy téged elég sűrűn, az egyáltalán nem normális.
2009. márc. 7. 00:32
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Engem meg még soha nem bántott meg a párom sem nagyobb, sem kisebb dolgokban. Mindig nagyon figyelmes és a legjobbat akarja nekem. Nem tudom hogy a te párod szándékosan bánt-e meg vagy figyelmetlenségből de ez semmiképpen nincs így jól. Pontosan milyen komolyabb dolgokra gondolsz?
2009. márc. 7. 00:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát csak olyanra gondoltam,hogy nem olyan,hogy kicsit hangosabban visszaszól,hanem mondjuk sírás a vége.
2009. márc. 7. 00:59
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

sírás a vége? nem akarok itt senkit sem bántani, de ez így nagyon kevés információ. Ettől lehet, hogy még te reagálod túl a dolgokat. Az én párom bántott meg már nagyon, volt olyan, hogy én is túlreagáltam, de volt olyan, hogy örülhetett, hogy vele maradtam (ígéretszegés, hazudozás, titkok...,ezek súlyosabbak).

Ha arra kéne válaszolnom, hogy ezek a súlyosak milyen gyakran fordulnak elő, akkor azt kell h mondjam, kb. 36-hónaponként. a túlreagáltak jobb esetben hetente (de ennél én IS hibás vagyok).

Fejtsd ki bővebben, mire gondolsz.

2009. márc. 7. 01:50
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
bocs, nem 36, hanem 3-6.
2009. márc. 7. 01:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak azt hittem,hogy mindenkinek rózsaszín álom a kapcsolata,meg mindenki húú de boldog,csak én nekem vannak problémáim a kapcsolatban...nem tudom,hogy tűrnöm kéne-e vagy nem,hogy mindig történik valami,és keserű szájízzel vagy még rosszabban válunk el...most is eléggé kiborultam.
2009. márc. 7. 01:56
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Meggpróbálom a saját élményeimet felidézni, és ennek alaján ,,kalibrálni''. Ne haragudj, ha tévednék. Amíg az ember benne van, nehéz rálátni, ezért kérdezek rá.

* Történik-e ERŐSZAK?

* Érzel-e olyat, hogy az ő indítékai, vágyai között jelen lehet a KEGYETLENSÉG is?

* Van-e olyan, hogy FÉLELMET érzel?

* Vannak-e ,,kizárt'', ELKÉPZELHETETLEN dolgok, amikre még csak gondolni sem lehet, mert már a puszta gondolata is szorongással töltene el Téged?

* Megjelenik-e a kapcsolatban a HATALOM?

* Érzel-e olyan jellegű FÜGGÉSt, ami szokatlannak tűnik?

* Van-e időnként rossz érzésed, szorogásod, teljes IDEGENSÉGérzeted?

Ha valami túl személyes vagy zaklató, kérlek ne haragudj, nyugodtan hagyd ki.

2009. márc. 7. 02:36
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
... volt-e valaha is ütés, még ha csak egyetlenegyszer is, még ha ,,csak'' pofon vagy taszigálás erejéig is?
2009. márc. 7. 02:49
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
... vannak-e olyan helyzetek, amikor olyan óvatosan kell viselkedni, mintha TOJÁSHÉJon lépkednél? Gyakori-e ez az érzés?
2009. márc. 7. 02:56
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Engem nagyon ritkán. Az is igaz, hogy csak azt veszem bántásnak, ha tényleg bántani akar. Többször előfordul, hogy mond valamit amit félre érthetnék, ha akarnám, de nem teszem. Eléggé ismerem ahhoz, hogy tudjam nem úgy gondolja.

Sírás pedig sok-sok év alatt kétszer lett belőle.

Azt hiszem sok nő, aki valamiért nem érzi biztonságban magát - sokszor a saját önértékelési problémái miatt - egyre több dolgot ért bántónak. Olyan dolgokat is, ami nem annak lett szánva. Erre visszahúzódással reagál, ahelyett,, hogy rákérdezne, aztán ezzel a viselkedéssel a férfiak nem tudnak mit kezdeni és "ki akarják ugratni a nyulat a bokorból", megzavarodnak, különbözőképp reagálnak.

(ez nem zárja természetesen ki, hogy vannak olyan rossz kapcsolatok, ahol tényleg verbális bántás a cél.)

2009. márc. 7. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!