Párom kritizálja az alakom. Meddig normális ez?
21 éves nő vagyok, 177 cm, 65 kg. Én nem érzem magam egyáltalán kövérnek, ,sőt jól érzem magam úgy ahogy vagyok. Igaz van egy nagyon kicsi felesleg a csipőn, combon, meg a hasamon, de nem olyan durva.( akkor szedtem fel amikor fél évig tabit szedtem)
Barátommal 2 éve jöttem össze, őt már vékonyan ismertem meg, később derült ki h kemény fogyózással 15 kilót ledobott.Én sosem fogyóztam, mert nem éreztem h szükségem volna rá.
Utóbbi időben elég gyakran szokott megjegyzéseket tenni az alakomra pl. ma probáltam egy ruhát és mondta h kövérnek tűnök benne és a hasamról kéne leadnom kicsit. Ezen eléggé kiakadtam,mert nem ez volt az első ilyen beszólása. A másik h néha púposan járok és az utcán, boltban, akárhol vagyunk megfogja a hátam hátulról és kiegyenesít. Nekem ez nagyon kellemetlen, mert nagyon figyelek a tartásomra, de nyilvánosan csinálja ha kicsit is begörnyedek.
Erre azt mondja, h azért mert egyenesen szebb vagyok (nyilván így is van), meg h azért csinálja, mert szeret. Megh az igénytelenség ha vki fiatalon és egészségesen elhanyagolja magát,van úszógumija vagy rossz a tartása. Igen az, de furcsa h másoktól meg csupa pozitívat hallok az alakomról uh nem értem. Nekem ez már nagyon idegesítő, mondtam is neki, de ugyanúgy folytatja a kritizálást. Mivel beszólogat (szerinte szeretetből) kezdem elveszíteni az önbizalmam is.
Ez normális h ennyire kritizál? Tényleg szereteből teszi? Ha igen akkor miért folytatja annak ellenére is h kiakadok? Nekem ezek nagyon rosszul esnek :( Vagy én reagálom túl??? Nagyon kiváncsi lennék mások véleményére!
Csak addig olvastam, hogy 177cm 65kg-al kövér.
Mondom én, hogy lemaradtam valamiről, és a 150 centimmel 30 kilónak kellene lennem!!
Úgy az ideális súly alatt vagy minimum 2 kilóval, de mindegy.
Nekem csak 1-2 kérdésem lenne. Miért vagy vele, mindezek ellenére is? Ki a fontosabb, te vagy ő? Megér neked ez a kapcsolat annyit, hogy önbizalom hiányos legyél?
A te életed, úgy rontod el, ahogy akarod. Csak nem értem, ha nem lépsz, ne is panaszkodj.
Tudom h mások sokat tennének azért, h olyan alakjuk legyen mint nekem. Nem provokűlásból írtam ki a kérdést.
Nem is értem, h barátom miért kezdte el ezt a "fogyózz kicsit" hadjáratot ellenem. Amikor régen nem volt semmi baja velem :S
23:15-nak:
- Azért vagyok vele, mert ettől függetlenül szeretem, és a beszólásai kb. az utóbbi félévben kezdődtek el. Rá szeretnék jönni h miért, mert a súlyom nem indokolná.
- Nyilván h én vagyok a fontosabb, mármint az h jól érezzem magam a bőrömben.
- Ahogy gondolkodok néhány hozzászóláson, lehetséges h ő nagyobb önbizalomhiánnyal küzd, mint én és tényleg rám vetíti ki. Az más dolog h sztem ezt sosem vallaná be...
"Igaz van egy nagyon kicsi felesleg a csipőn, combon, meg a hasamon, de nem olyan durva"
Na akkor add le magadról azt a kicsi felesleget és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!