Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hánykor kelsz és fekszel?...

Hánykor kelsz és fekszel? Mire jut időd munka után?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 21:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
3 kor kelek általában 40-50 címem van ahová csomagokat kell kivinnem, 9-re talán beérek a suliba, 5-re haza, vigyázok az unokaöcsémre 8-ig, eszek, iszok, megfürdök 11-kor alszok.
2011. ápr. 27. 22:37
 22/28 anonim ***** válasza:
78%

nem a tandijamat fizetem, hanem a lakasom. 14eves koromtol dolgozom, minden forintot megsporoltam. Igy nem sok hitel kellett a hazra :) de mivel a hitelt 8evre vettem fel,muszaj vagyok ennyit gurizni, amig fiatal vagyok es erom van. :) de legalabb a hazam az enyem :)

74%-os 20/l

2011. ápr. 27. 22:55
 23/28 anonim ***** válasza:
76%
Amikor 7:30-ra megyek, akkor 6:30-kor kelek. Amikor 12:30-re megyek dolgozni, akkor változó, hogy mikor kelek. De kb 8:00. Este sose vagyok ágyban éjfél előtt, kivéve ha hulladöglött vagyok, akkor ugy 23:00. Munka ha délelőttös vagyok, 14:30-ig tart, ha délutános akkor 19:30. Utána előveszem a főiskolát (levelező tagozat), de azt mondjuk nem minden nap. Szóval vagy suli, vagy dobolás van munka után. Vagy netezés amikor már nem működik az agyam :D
2011. ápr. 27. 23:03
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
8kor kelt a babám, délután alszik 2 órát akkor főzök vacsorát és másnapra ebédet. este miután lefeküdt kitakarítok, rendbe teszem a lakást, ellátom az állatokat majd éjfél körül befekszem az ágyba a laptoppal és 1-2-ig netezek-tv-t kapcsolgatom, kikapcsolódom :D
2011. ápr. 28. 00:21
 25/28 anonim ***** válasza:

Én azt hittem csak én kelek korán, de van aki még túltesz rajtam is.

6 körül kelek (ez akik írtak nem olyan sok, de itt a környéken ez emberfeletti teljesítmény) reggelizés, főzés, mosás, takarítás...házimunka ami jön sorba. 1 és 3 éves gyerekeimmel vagyok itthon.

12 körül ebéd (szinte minden nap főzök), a kisebbet leteszem aludni, ha a nagyobb is igényli akkor ő is alszik.

Ilyenkor tanulok (fősuli+angol külön tanár), ha nem akkor játék ill. jön a kerti munka. Gyomlálás, fűnyírás...stb.

Ez megy este 7-ig. Közbe persze van egy uzsi és a kicsi is csatlakozik a játékhoz a szunya után.

Pénteken változatosabb, mivel ilyenkor járok angolra (fősuli levelező, 1 félévben 2 hetet járok be) és a nagyinál vannak a gyerekek. 7-kor fürdetem őket, 8 körül alszanak én meg megint tanulok.

Férjem szinte sosincs itthon (állandó túlóra vagy hetezés miatt), volt hogy kazánt kellett szerelnem derékig érő vízbe... Abszolút magam vagyok mindenre...

Éjfél körül kerülök ágyba. (Ma apa szabin van azért lazíthatok :) )

30/N

2011. ápr. 28. 13:12
 26/28 anonim ***** válasza:
6kor kelek, 7kor indul a buszom, 8tól 16ig dolgozok. 17re hazaérek, mosás, főzés, takarítás. 20tól pici netezés, tv, romantika :), 11körül alszok. 22 L
2011. ápr. 28. 19:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Fél 7 körül szoktam kelni, Bemegyek a suliba, épp szakvizsgára készülök. 7 körül hazajövök, vacsizok, filmezek, gépezek, 11, éjfél körül alszom el.
2011. ápr. 28. 20:50
 28/28 anonim ***** válasza:

suli: ált 6:30kor kelek, de változó

van, hogy 4:30 mert tanulni kell ( v 5, 5:30, 6 stb)

sulin kívül futni szoktam, önkénteskedni, házit írni gépezni meg haverokkal hülyülni néha

hát én lefeküdnék olyan 10 körül, de a részeg apám miatt ált hajnali 2kor sikerül, de van h egész éjjel 2 órát... de 7végén tovább szoktam aludni:)

16L

2011. ápr. 28. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!