Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hánykor kelsz és fekszel?...

Hánykor kelsz és fekszel? Mire jut időd munka után?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 21:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
6kor kelek, 5ig dolgozom, van, hogy utána tanítok, mindennap főzök, 10kor fekszem.
2011. ápr. 27. 21:47
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Változó és változó :) Legkorábban fél hatkor (ilyenkor 8-ra megyek), legkésőbb 7-kor (ilyenkor 10-re megyek, vagy még későbbre). Lefeküdni nagyon ritkán 11-kor, általában éjfél és kettő között szoktam.

Időm szerintem mindenre lenne, más kérdés, hogy lusta dög vagyok, illetve van pár dolog, amit szívesen csinálnék szabadidőmben, csak gyerekkel együtt nem kivitelezhető a dolog (pl. nagyon szeretnék lovagolni járni, de egy 3 éves gyerekkel ezt nehéz lenne megoldani - igaz, pénzem sincs erre, nem egy olcsó sport).

2011. ápr. 27. 21:47
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
Ma 3/4 6-kor keltem, 6-kor nekiültem dolgozni egy órára. Aztán több-kevesebb szünettel kb. mostanra végeztem. Általában azonban 7 előtt kelek, 8-16 óra közé próbálom besűríteni a munkaidőt. Munka után megyek a gyerekért oviba, néha főzök, de ezt néha munka közben is sikerül. Olvasni csak lefekvésnél szoktam, meg nézek kicsit tévét, a gyerekkel foglalkozom. De én távmunkában dolgozom otthon, és próbálom hasznosan eltölteni a munkaidőbe iktatott pihenőidőket.
2011. ápr. 27. 21:48
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Fél 6-kor kelek, este 22-23 óra körül fekszem le.

Munka után 18:00-ra érek haza, ilyenkor már semmi extrát nem csinálok, csak egy könnyű vacsorát készítek, utána elpakolok, beteszek egy mosást, ha aktuális. Elkészítem a ruhákat másnapra, ilyenkor pedig már csak tv-zek, internetezek.

2011. ápr. 27. 21:49
 5/28 anonim ***** válasza:
76%
4-kor kelek, éjjel fél 12 körül alszom el. Minek annyit aludni.. :D
 6/28 anonim ***** válasza:
76%
21:48-as vagyok. Általában 23 óra körül fekszem.
 7/28 anonim ***** válasza:
76%
Háromnegyed nyolckor kelek, délben 1-ig dolgozom, lefeküdni éjfél körül szoktam. Az egész délutánom szabad, így bármire van időm.
2011. ápr. 27. 21:50
 8/28 anonim ***** válasza:
17%
Először 6-kor kelek,mert megcsinálom a reggelit,és az uzsonnát a páromnak és a fiamnak.Majd ha nagyon álmos vagyok akkor visszaalszom,és kb 10-kor kelek újra.Ha nem vagyok álmos akkor tévét nézek.Nem dolgozom így egész nap tudok takarítani,főzőcskézni,és utána olvasni,tévézni,gépezni..Lefeküdni általában hajnali 1-2 óra között szoktam..
2011. ápr. 27. 21:55
 9/28 anonim ***** válasza:
91%

Én általában 7kor kelek, de azt hiszem apum kelés-fekvési ideje lepipál itt mindenkit!

Szóval hajnali fél2-kor kel, egész nap gürizik de megállás nélkül saját vállalkozásban. Legjobb esetben 5órakor sikerül leülnie EBÉDELNI (kivéve szerdán és pénteken akkor együtt eszünk délben de utána is megy dolgozni), akkor lefekszik alszik kicsit. Este pedig 9óra körül fekszik le.

Azt csodálom, hogy még bírja szegénykém:S

22L

2011. ápr. 27. 21:55
 10/28 anonim ***** válasza:
75%
4:15kor kelek akkor ha van időm elmegyek futni még reggel utána rohanok az irodába reggeli dolgokat elintézem posta stb. Nyolcra vagy tizre megyek a főiskolára ott vagyok kettőig vagy négyig onnan vissza az irodába majd aerobikra. Kb 7-9 között haza. Ha hamarabb végzek akkor a gyerekekért megyek viszem őket külön foglalkozásra vagy játszunk. főzni vasárnap főzök kb 10 félét ha el fogy rendelünk. Lefeküdni egy körül szoktam.
2011. ápr. 27. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!