A saját anyám le ku*váz. Mit csináljak?
Az én anyum is ilyen, amikor ideges.Ha eltörök egy poharat, odaégetek vmi kaját ilyesmikért.Amúgy jó anya, néha nagyon aranyos meg minden, máskor meg ilyen.De én nem kívánok más anyukát, mert mégiscsak az én anyám és olyannak szeretem amilyen.Én igyekszem, hogy a gyerekeimmel majd más legyek.
16L
Sok szülő megfeledkezik magáról a gondjai miatt, és totál visszamegy szófogadatlan csúnyabeszédű stb gyerekben.
Nem azt érti ő amit mondd természetesen gondolom, vagy remélem , de azért még persze rosszul eshet.
Kérdezd meg, hogy szeretné e, ha te is így kezdenél e beszélni. Mire jó ez. Kérd meg, hogy mégis mondjon valami odavalóbbat, mert ez tényleg durva. Ezzel nem segít a szituáción, csak rontja a köztetek levő kapcsit. Mondd csak el neki.
Ja, és ne vedd át e rossz szokását !
És ezt csak egy pohár összetörésével érdemelted ki?? Én is nagyon sajnállak, egyáltalán nem érdemled meg:-(
Próbálj vele beszélni, bár ez már szerintem is klinikai eset...normális ember nem mond ilyet, főleg nem a saját lányának.
Nincs valaki felnőtt a környezetedben, akinek el tudnád mondani a problémádat és segíteni is tudna?
anya is ilyen volt velem, szószerint
az anyákban igenis van féltékenység, irígység a saját lányuk felé is, csupán mert ő fiatal és szép
engem amikor lett egy élettársa szabályosan ki utált otthonról, a vége az lett, hogy ki is dobott!
tehát ez mindig így marad amíg vele élsz, amikor nem akkor ha néha találkoztok türtőztetni fogja magát, de végigmér majd egy párszor
előző vagyok
nem akartalak elkeseríteni, de az is lehet anyud klimaxol vagy ilyesmi, nem lehet tudni mi van a háttérben a női lélek nagyon érzékeny valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!