Nem kérdést írok, csak valahol már ki kell panaszkodnom magam?
19:33-as: "Ja, azért minden falusi 56 éves FÉRFIT az asszony tart el. "
Dehogy is, ezt nem állitottam, csak nem mindenkinek szünt meg a munkahelye.
Amit meg valaki irt, hogy éjjeliörnek menjen - itt nálunk (kisebb város) két üzem van, ahová kell, azok már évek óta megvannak, több ilyen állásra nincs lehetöség.
Sokaknak már az is nyújt egy kis vigaszt ha tudják hogy nincsenek egyedül a problémájukkal !Sajnos azt kell tapasztalni hogy napjainkban egyre több nehézség éri az embereket, idős kórban meg már kiváltképp és nem találnak megnyugvást és békét. Engedje meg hogy néhány vigasztaló gondolatot írjak le Önnek de nem szeretném a saját gondolataimat le írni mert én is csak ember vagyok hasonló problémákkal hanem egy régi könyvből szeretnék idézni .
Jelenések 21:4 És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.”
Isten nem feledkezik meg rólunk a fent idézett gondolat egy ígéret amit be is fog tartani. Talán a kérdés csak az hogy mikor valósul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!