Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kérdést írok, csak valahol...

Nem kérdést írok, csak valahol már ki kell panaszkodnom magam?

Figyelt kérdés
51 éves vagyok, van egy férjem és egy fiam. A fiam felnőtt, itt maradtunk ketten. A férjem évek óta nem dolgozik, munkahelye megszűnt, sehova nem veszik fel, hiszen 56 éves, faluban lakunk.Azóta én tartom el. Ez még nem is lenne olyan nagy gond, volt ez már fordítva is. A munkahelyem sokan irigyelnék, viszonylag jól keresek.A bajom az, hogy gyűlölöm a munkámat.Sok elfoglaltsággal jár, nincs helyettesem. 4 éve nem tudtam szabadságra menni, csak 1-1 napra, az meg semmit sem ér. Ráadásul ki sem fizetik, arra hivatkozva, hogy nincs rá pénz.Mindennap gyomorgörccsel megyek be,éjszakánként alig tudok aludni.Felmondani nem lehet, hiszen már öreg vagyok, nem találnék másik helyet.Csak így tudunk megélni, de már elviselhetetlen lett számomra.A gyerekemre se számíthatok, hiszen van saját családja, velük kell törődnie, nem az anyja keservivel.Még 14 év nyugdíjig!Kérdés, hogy megérem-e.Nem is várok igazán válaszokat, csak jólesett leírni legalább.Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
2011. ápr. 27. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon megertelek, de hidd el, hogy talalhatna valamit a ferjed. Az en nagybatyam majdnem 60 eves, elment biztonsagi ornek. El kell vegezni egy tanfolyamot, de sok ilyen allas van es alt. idosebbek toltik be vagy barmi mast is csinalhat, nem feltetlenul fizikai munkat vagy kifejezett irodai munkat. Evek alatt ha akarna, talalhatna valamit, mert te belekeseredsz ebbe a helyzetbe. Ne tarts el egy ferfit egy eleten keresztul. Epkezlab ember, 56 eves meg nem oreg, szerintem ez a helyzet tul kenyelmes neki. Mennyivel konnyebb lenne, ha o is dolgozna, mert mi lesz igy az egesz csaladoddal, ha veled valami tortenik? Probalj meg a ferjeddel beszelni. Biztos, hogy talalna valamit. En is kis faluban nottem fel, ott rengeteg ferfi ugy dolgozik, hogy kisbusszal, autobusszal beviszi a vallalat vagy a vallalkozo oket dolgozni. Havi 70-80 ezer Ft is valami, nagyon osszeadodik. Es igy a ferjed mit tervez? Hisz nyugdija sem lesz...
2011. ápr. 27. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:

19:33-as: "Ja, azért minden falusi 56 éves FÉRFIT az asszony tart el. "

Dehogy is, ezt nem állitottam, csak nem mindenkinek szünt meg a munkahelye.

Amit meg valaki irt, hogy éjjeliörnek menjen - itt nálunk (kisebb város) két üzem van, ahová kell, azok már évek óta megvannak, több ilyen állásra nincs lehetöség.

2011. ápr. 27. 21:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem is számítottam rá. Kedvesek vagytok, jól esett. A férjemnek nincs esélye állást találni, évek óta mást se csinál csak azt keres, állásinterjúkra jár.A válasz legtöbbször, hogy majd értesítjük.Hát persze.Kisebb alkalmi munkák persze vannak, de az szinte semmi.Ez van. Neki fáj a legjobban, hogy ilyen helyzetbe került.Nincs más választásom, dolgoznom kell. Azt hiszem én is hibás vagyok, mert ugye saját magamtól elvárom a maximumot,aztán ez a vége.
2011. ápr. 27. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia. Valaki biztosan hibás. Én is 51 éves vagyok, özvegy. Ugyanúgy, mint te és a mi korosztályunk egy része nagyon nehezen élek. És hogy mi lesz? Nincs táppénz, nincs munkanélküli segély, nincs nyugdíj. Illetve én biztos hogy nem bírok, még tizen évet dolgozni.Rengeteget sírok, és higgye el mindenki, hogy itt már nem segít a hobbi meg a séta. Már lemondani sincs miről...
2011. ápr. 28. 08:59
 15/15 anonim válasza:

Sokaknak már az is nyújt egy kis vigaszt ha tudják hogy nincsenek egyedül a problémájukkal !Sajnos azt kell tapasztalni hogy napjainkban egyre több nehézség éri az embereket, idős kórban meg már kiváltképp és nem találnak megnyugvást és békét. Engedje meg hogy néhány vigasztaló gondolatot írjak le Önnek de nem szeretném a saját gondolataimat le írni mert én is csak ember vagyok hasonló problémákkal hanem egy régi könyvből szeretnék idézni .

Jelenések 21:4 És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.”

Isten nem feledkezik meg rólunk a fent idézett gondolat egy ígéret amit be is fog tartani. Talán a kérdés csak az hogy mikor valósul meg.

2011. ápr. 30. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!