Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kérdést írok, csak valahol...

Nem kérdést írok, csak valahol már ki kell panaszkodnom magam?

Figyelt kérdés
51 éves vagyok, van egy férjem és egy fiam. A fiam felnőtt, itt maradtunk ketten. A férjem évek óta nem dolgozik, munkahelye megszűnt, sehova nem veszik fel, hiszen 56 éves, faluban lakunk.Azóta én tartom el. Ez még nem is lenne olyan nagy gond, volt ez már fordítva is. A munkahelyem sokan irigyelnék, viszonylag jól keresek.A bajom az, hogy gyűlölöm a munkámat.Sok elfoglaltsággal jár, nincs helyettesem. 4 éve nem tudtam szabadságra menni, csak 1-1 napra, az meg semmit sem ér. Ráadásul ki sem fizetik, arra hivatkozva, hogy nincs rá pénz.Mindennap gyomorgörccsel megyek be,éjszakánként alig tudok aludni.Felmondani nem lehet, hiszen már öreg vagyok, nem találnék másik helyet.Csak így tudunk megélni, de már elviselhetetlen lett számomra.A gyerekemre se számíthatok, hiszen van saját családja, velük kell törődnie, nem az anyja keservivel.Még 14 év nyugdíjig!Kérdés, hogy megérem-e.Nem is várok igazán válaszokat, csak jólesett leírni legalább.Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
2011. ápr. 27. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Megértelek ! De szerintem ne hagyd el magad ! Keress magadnak hobbit ,hidd el ez segíteni fog ! Vagy sétálj jó nagyokat vagy tegyél bármit amihez kedved van !
2011. ápr. 27. 19:26
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Sajnálom.

Őszintén remélem, hogy jobbra fordul az életed!

2011. ápr. 27. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Ne add fel!!

A szabadság igenis jár, még neked is, ha nincs helyettesed, akkor gondolom nélkülözhetetlen lehetsz, de akkor is!

Ez ne tartson vissza, add be pár helyre az önéletrajzod, hátha sikerül állást váltani, és egy-egy állásinterjú is lehet felszabadító, kikapcsoló élmény.

Amennyiben kitartó vagy, akár még sikerül is új állást találni, és váltani.

Fiatalon se könnyű, úgyhogy ne add fel, ha nem hívnak vissza, vagy több elutasításba is belefutsz, ez ma egy 25 évessel is megesik, nehéz állást találni.

2011. ápr. 27. 19:28
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
56 év, az még nem olyan idős...találhatna magának valami melót, de szerintem neki igy nagyon megfelel...
2011. ápr. 27. 19:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Megértelek, de sajnos mi ezzel nem tudunk mit kezdeni. Tény, hogy nem a legjobb a helyzeted, de remélheted, hogy hátha javul. Esély sincs arra, hogy legyen egy helyettesed?

Fel a fejjel, hidd el, hogy sikerülni fog minden!

2011. ápr. 27. 19:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. Keress egy hobbit, mozogj sokat, töltsetek sok időt együtt a férjeddel és ne hagyd hogy elhatalmasodjon rajtad a "minden rossz" érzés. Próbáld meg megtalálni a pozitív dolgokat. Menj el egy önismereti tanfolyamra, pl.
2011. ápr. 27. 19:31
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
ma 19:29: ugyan ne nevettesd ki magad, 56 évesen egy vidéki faluban honnan szedne valaki munkahelyet! Még Pesten sem igazán talál ilyen idös ember munkát, nemhogy vidéken.
2011. ápr. 27. 19:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja, azért minden falusi 56 éves FÉRFIT az asszony tart el.

Aki keres az talál.

2011. ápr. 27. 19:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbálkozz munkát keresni, és utána lépj ki a régiből, ha a másik biztos. Férjednek se ártana valahogy próbálkozni, azért ha nem is írtad le, de biztos szúrja a szemed.
2011. ápr. 27. 19:46
 10/15 anonim ***** válasza:
A férjed sem helyettesíthetne?
2011. ápr. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!