Összejönnétek egy Dél-Amerikai fiúval?
Már 7. éve hogy itt él Pesten, 1éve ismerjük egymást, szüleim nem ellenzik csak rám kötötték, ha bármi nem helyén való történik hagyjam az egészet.
Szórakozni nem jár egyikőnk se, Ő őrzi az indián hagyományait mondhatni ez a dolog vitt engem közelebb hozzá, Ti a szívetekre vagy szüleitekre hallgatnátok?
Te csak ne írjál semmit, ha valamihez nem értesz, akkor inkább hallgass.
Az ilyen észlényeknek teljesen felesleges bármit is mondanom. Ne az amerikai filmekből indulj ki, mert az kb. olyan, mintha mondjuk az angol filmekben az összes magyart úgy ábrázolnál, hogy lovon közlekedik, az udvaron ott a szemétdomb amin a tyúkok kapirgálnak, délben meg kint ülünk a pusztában és esszük a szalonnát meg a kenyeret.
Én hiteles, kulturális antropológusok által írt könyveket olvastam. Arról tudni kell, hogy náluk a kutatási idő minimum egy év, és addig végig ott élnek az adott közösségben, mindent velük csinálnak, teljesen úgy élnek, mint az ottani őslakosok. Szóval egy árnyalatnyival valósabb képet tudnak adni, mint az amerikai cukorfilmek
Nekem az a meglátásom, a végleges összeköltözés még várat magára a fentebb említett honvágya miatt.
Még jobban meg kell szoknunk egymást, és ha komolyan gondolja akkor lehet tervezni tovább.
Kedvesek vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!