Mit csináljak ha belestem egy amerikai 14 éves színészlányba?
Figyelt kérdés
Amikor meglátom a tv-ben vagy net-en akkor olyan érzések támadnak fel belőlem bennem.Jah és én is 14 éves vagyok(Fiú)2011. aug. 14. 14:58
1/25 anonim válasza:
Semmit. 14 éves vagy, majd lemarad.
2/25 anonim válasza:
Hát akkor felejtsd el!Mi mást tehetnél?
3/25 anonim válasza:
Mekkora balhere vagy de komolyan :D
Visszaolvastad Te ezt a kérdést?
Menj inkább Xboxozni...
4/25 anonim válasza:
Egy rajongas. Tobb ezer 14 eves fiu is bele van esve. Nem baj, nezd csak a TV-n, jovore majd masert fogsz rajongani. Ilyen az elet.
5/25 anonim válasza:
Juttasd eszedbe, hogy te viszont Magyarországon élsz, és nem ilyen körökben forogsz.:)
Gondolom legalábbis.
Ez a plátói szerelem időszaka, majd elmúlik:) Nekem mondjuk 14 éves koromra már elmúlt :D Jóval korábban voltak plátói szerelmeim:)
6/25 anonim válasza:
Semmit,majd jön másik sztárocska akibe belezúgsz,ha már a szomszéd lány nem tetszik.
7/25 anonim válasza:
Semmit, majd az idő megoldja. Inkább nézz szét a környezetedben valódi lány után.
8/25 Dymo válasza:
9/25 A kérdező kommentje:
3. válaszoló te eggy s*gg vagy!!! Köszi mindenkinek!!
2011. aug. 14. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!