Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ahol tönkrement a...

Van olyan ahol tönkrement a húsvét az odaégett ételek miatt?

Figyelt kérdés
Úgy látszik túl sokat vállaltam :S Odáégettem a töltött pulykahúst és nyers marad a süti, hogy a keményre sikerült babos kápoyztáról ne is tegyek említést. Te hogyan küzdessz meg a kudarcal ?
2011. ápr. 25. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Rendelek pizzát!

Ugyan már, a húsvét nem a kajától lesz húsvét, hanem a jó hangulattól! Nálunk ha egyszerre ennyi minden ehetetlenre sikerül, az már jó ok arra, hogy beessünk az étkezőasztal alá a röhögéstől, és már meg is van a jó hangulat.:)

2011. ápr. 25. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

anyám nagynénje sütött nekünk zserbót meg almás lepényt, de előbbi zserbónak semmiképp sem nevezhető - lekvár sehol, rémesen száraz, fura, egyszerűen katasztrofális. az almáslepény meg valamiért kemény, mint a szikla.

nem szidtuk le, csinált már hasonlót, észre is vette, hogy már megint elrontotta, mert megérzésből, makacsul cselekszik - nem fogyott belőle 4-5 darabnál több.

majd túléli.

ideát mást nem csináltunk, nem tellett rá. így elszúrni sem tudtuk. :)

szerintem ne aggódj. legközelebb elég lesz egyféle valami is, az viszont menni fog! egyébként gyakorlat teszi a mestert! :)

2011. ápr. 25. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
a sütit vissza kellett volna tenni, a káposztát is vissza főni... hát, kajaügyben nálunk sosem volt gond... nálunk az étkezés időpontja a legnagyobb probléma, mert mindenki mást és más időben akar enni...
2011. ápr. 25. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Úgyérzem fiatal vagy még és igen a nővé érés felé tartassz.

Vhogy el kell kezdeni, én is rutint szereztem először utána mertem bevállalni élesben 1-2 kaját.

18/F

2011. ápr. 25. 20:59
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Tán jobban oda kéne figyelni és kevesebbet gyk-zni Lizuska :))))

Amúgy mi azt csináljuk, hogy csak annyit és csak olyat csinálunk, amiben biztosak vagyunk. És egyszerre csak egy dolgot. Én vagyok a fiú a párból és pont jóra főztem a sonkát :)

2011. ápr. 25. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálam ez épp fordítva sikeredett.Múltkoriban kaptam egy süteményreceptet a munkatársamtól,meg is sütöttem hát jó lett de lehetett volna jobb is,de az a lényeg,hogy most húsvétra megsütöttem és isteni finom lett,másodjára sikerült úgy,ahogy kellett.Vőlegényemnek és az egész családnak,vendégeknek is nagyon bejött,ízlett és meg is dicsértek,ami jól is esett,pláne a párom dicsérete:-)

hát ez bizonyítja,hogy gyakorlat teszi a mestert:-)

Egyébként igen sokat vállaltál.Legközelebb készíts csak 1-2féle dolgot és arra több időd és energiád lesz és garantált a sikered:-)

2011. ápr. 25. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Már talán több rutinom vagy a konyhában, ezért most is szerencsére jól sikerült minden, de karácsony volt már ilyen kb. 8-10 éve, amikor mindent elrontottam, amit csak lehetett. Nagyon rosszul éreztem magam én is.

Neked is sikerülni fog minden, csak ne add fel:)

Boldog húsvétot!

2011. ápr. 25. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem égettem oda semmit csak beteríttem nagyimat egy tálca krémessel,mert megbotlottam a laptop zsinegében.

Nagyim arcát lekellet volna videózni.

De jót nevettünk a bénaságomon.

2011. ápr. 25. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk anyukám szétfőzte a sonkát. Nem lett semmi baja, csak nem lehetett normális szeleteket vágni belőle. Megjegyezte, hogy a volt férje már itt cirkuszolna, hogy úristenmostmilesz,ellettrontvaahúsvét. Jót nevettünk rajta, és megettük. :D Nem a kajától ünnep az ünnep, hanem a társaságtól.
2011. ápr. 25. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:

nem érdekel

ritkán rontok el kaját,de azt általában akkor ha jön vki vendég:)

ilyenkor sütök palacsintát,ahhoz mindig van hozzávaló

vagy meki 300méterre van

2011. ápr. 26. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!