SOS! Egy tönkrement kapcsolat! Mit tegyek?
Anyukám mindig az a kicsit idegbeteg fajzat volt!Folyton veszekedtek apukámmal,de sosem adták be a válópert.Mindig is gyanakodtam,apukámmal együtt,hogy csalja apukámat.Most,pont apukám szülinapján derült fény ezekre,de titokban.A szüleim megbeszélték,hogy mi a "helyzet",és apukámmal előtte pár órával beszéltem meg.
Naa mindegy, lényeg az,hogy most csalják egymást,és nekem hazudnak(anyám)!Egyre inkább elegem van,mert ott hazudozik,és nekem prédikál arról,hogy mondjak el neki mindent,meg hogy ne hazudjak neki,mikor ő a 17 éves házasság alatt kb. 8 évig csalta a férjét.Ezek mellett állandóan ordibál,meg fenyeget,és már eleem van belőle!Közel állok hozzá,hogy felpofozzam!Help!Nem akarom,hogy ilyen viszony legyen közöttünk!:-(
Azt nem irtad ,hogy hany eves vagy?!
De eloszor is maximalisan megertelek, nalunk is voltak hasonlo problemak. Legfontosabb dolog, hogy Anyukad gyerekesen viselkedik, ezert neked kell "felnottnek" lenned! Az oszinte beszed mindig celravzeto hosszu tavon. Ulj le vele 4szemkozt es mond el neki ,hogy mi bant. De arra figyelj hogy ne ot szapuld, mert arra az ilyen termeszetu ember ugrani fog. Hanem az, hogy neked ez hogy esik, szenvedsz stb.
Bizz abban hogy megvaltoznak a dolgok, lelkileg veled vagyok! puszi es csak elore koncentralj!!!!!
Szerintem ebből te maradj ki. Ez a szüleid dolga. Arra nem gondoltál, hogy anyukád miért "idegbeteg" és miért csalja apukádat és apukád miért viseli el? Talán ő is ludas a dologban.
Okozat ok nélkül nem létezik.
Köszönöm a válszokat
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!