Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tönkrement" a kapcsolat, mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok, barátom 20éves.. Másfél éve vagyunk együtt, 1hónapja egy kicsit rossz időszakon mentünk keresztül és megbeszéltük, hogy "szünetet" tartunk.. Eltelt 1hónap, most beszéltünk, és mondta, hogy nem tudja mi legyen, szeret meg hiányzom neki, de viszont ebbe az 1hónapba sokat járt bulizni, ismerkedett, és tetszik neki, még szeretné ezt csinálni.. haverokkal bulizni, ismerkedni.. (amíg együtt voltunk általában együtt jártunk bulizni, de csak ritkán, ugyanis ő nem akart nagyon, nem volt az a bulizós fajta...) most azt mondta, vagy hagyjuk egymást, szakítsunk, és akkor el leszünk, vagy pedig folytassuk, de így ahogy most van, szóval külön járunk bulizni, ismerkedünk szóval olyan laza kapcsolat.. Mit tegyek most? Belemenjek így?2010. máj. 14. 18:04
2/4 anonim válasza:
Saját magadnak ártanál ha újrakezdenétek és így mennének a dolgok. Sajnos ez tényleg kihűlt, lehet hogy ő majd késöbb jön könyörögni mert átverik, vagy csalódik másokban, de én személy szerint azt ajánlom, hogy felejtsd el. Én is valahogy így jártam volt barátnőmmel csak ő nem szólt, hogy ismerkedik csak amikor már együtt volt 1 hónapja a sráccal. Nem hiszem, hogy neked is hiányozna egy ilyen csalódás. Egy picit most rossz lesz, mert Te lehet nem is tehetsz semmiről, de ezt muszáj elfogadni. Legyél erős és keress valaki, olyat aki értékel benned mindent és úgy szeret ahogy vagy, tudom ez nehéz, de nincs más út. Sok sikert és légy erős! 17/f
3/4 anonim válasza:
Ha ilyet mondott, akkor már nem szeret. Kérdés, hogy szeretnél-e egy egyoldalú kapcsolatban tönkremenni.
4/4 anonim válasza:
Előzőeknek igaza van , dobd ki és keress mást aki megérdemel. Igy hogy érzel iránta valamit az egyszer kétszer dugunk nem fog menni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!