Mit gondoltok a Georgina/Gina névről? Milyen lány jut eszetekbe róla?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 20:33
21/31 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert engem is így hívnak és kíváncsi voltam hogy mit gondolnak róla az emberek.:) Amúgy aki írta hogy volt egy osztálytársa akit így hívtak és nagyon lassú volt annak üzenném hogy szerintem osztálytársak voltunk.:D
2011. ápr. 25. 22:08
22/31 anonim válasza:
A Gina nekem is egy kutyanevet juttat eszembe, becézetlen formában meg túl hosszú és "szögletes", vagy nem is tudom. Olyan kísegítős. Elnézést kérek azoktól, akiket így hívnak! :-/
23/31 Szőkecsaj válasza:
Szerintem szép karcsú szőkehajú nő állhat a Gina név hátterébe legalábbis szeritnem.Nekem tetszik.:))Viszont gyerekemnek nem adnám ezt a nevet.:))
24/31 anonim válasza:
Nekem az egyik nagyon jó barátnőm jut eszembe, akivel közösen járunk kosarazni, egyébként tetszik ez a név. :D
25/31 anonim válasza:
Nekem kedvenc lányneveim egyike. És nekem is Vitay Georgina ugrik be. Szerintem nagy szép név.Becézni is lehet, ami nálam szempont: Gina, Ginus. Nekem bejön.
26/31 anonim válasza:
én is Georgina vagyok..:D
georginát kimondottan utálom ...
engem mindenki Dzsiinának hív
dolgozatok ra is úgy írom fel a nevem hogy Dzsiina (igen két i vel xd)
27/31 anonim válasza:
Szia!Engem is Georginának hívnak.Nekem tetszik ez a név.Mindenki Ginának hív(szüleim néha Dzsindzsinek),néhány nagyon "okos" kivételével,aki pinázik,bár erről mostanában leszoktak.-.-"
Egyébként anyukám Vitay Georgina után nevezett el így.Néhányan írták,hogy erről a névről a szőke ribik jutnak az eszükbe...hát én egy barna visszafogott,kissé önbizalomhiányos lány vagyok.Még annyit írok,h a harmadik nevem Lilla.
14/l
28/31 anonim válasza:
nekem a barátnőmet így hívják kedves aranyos lány
de persze ha valami nem teccik neki meg mondja a frankot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!