Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Georgina/Gina...

Mit gondoltok a Georgina/Gina névről? Milyen lány jut eszetekbe róla?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 20:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%
Én Georgina vagyok és semmi gondom a nevemmel bár apukám kivételével mindenki becézve hív. Szeretem mivel annyira nem általános de nem is olyan giccses mint a sok modern név. 25L
2011. ápr. 25. 20:45
 12/31 anonim ***** válasza:
15%

A tesómat így hívják,8 éves,szeretni való,segítőkész kislány.

Én a Botondtól vagyok rosszul,ő egy kazincbarcikai kukás cigányember,és botja is van.

Megkérdezhetem,hogy miért kérdezted?

2011. ápr. 25. 20:50
 13/31 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nem tetszik. Lehet azért, mert egy olyan lány jut eszembe róla, aki erősen irritál engem...
2011. ápr. 25. 20:51
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Legjobb barátnőm! aki egy kedves okos segitőkész lány ugyan akkor karakán, céltudatos is. Tökéletes barátnő, remek anyuka és egy imádni való fiatal csajszi:)
2011. ápr. 25. 20:52
 15/31 anonim ***** válasza:
47%
Volt egy osztálytársam akit így hívtak, olyan lassú víz partot mos tipús volt, megaludt a szájába a tej is,mint a lasított felvétel.De a név maga tetszik...
2011. ápr. 25. 20:52
 16/31 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett. Még meg is akartam a nevem változtatni voltam vagy 12 éves ekkor.

Megismertem egy német lányt, szép volt, és rendes és az lett rám ekkora hatással. Nem magyaros egyáltalán, de nekem tetszik a hangzása, a képem pedig mint írtam jó róla.

2011. ápr. 25. 21:11
 17/31 anonim ***** válasza:
32%
max a kutyámnak adnék ilyen nevet
2011. ápr. 25. 21:16
 18/31 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Volt Georgina ismerősöm, és aranyos lány.

Mellesleg Vitay Georgina is eszembe jutott róla. :)

2011. ápr. 25. 21:21
 19/31 anonim ***** válasza:

Nekem sokáig az volt a kedvenc nevem, úgy terveztem hogy ha lesz egyszer kislányom, akkor úgy fogják hívni. Tényleg kb 15 évesen kitaláltam, és most 22 évesen változtattam, mert az utcában az egyik kiskutyát Ginának hívják...Elment tőle így a kedvem + mert a nővérem a lányának a Regina nevet adta. Így a családban lenne 2 hasonló név: Regina, Georgina.

Nekem egy kedves, szép lány jut róla eszembe.

2011. ápr. 25. 21:55
 20/31 anonim ***** válasza:
Vajda János versei jutnak eszembe róla:)
2011. ápr. 25. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!