Mit gondoltok, lehet egy 16 éves gyerekre azt mondani h sz*rkeverő?
Többször beszélt már a párom a fiával,h miért mond hülyeségeket az anyjának. óDe a válasz vállvonogatás,meg h mert ez így volt. Mintha meg lenne róla győzödve h az úgy van.
Pl:el engedem a fiam bulizni,ő meg az apjával megy focimeccsre. Akkor ha hazament jön a telefon h én tiltottam meg neki h is bulizzon,és h inkább gagyi meccsre menjen
A fiam,mikor jön ide a párom gyereke,mindig akkor megy az apjához,vagy vmelyik haverjához. Mert többször volt olyan h kérdezgette a párom gyereke h ez kitől van az kitől van,és mikor mondja h az az apja vette neki(tehát nem a párom),akkor otthon azt hazudja h a párom vette az én gyerekemnek,pedig nem.
OFF:mért kell ilyen komoly ajándékokat venni a gyereknek húsvétra?
misem vagyunk szegények...de 500 ft-os parfümöt kaptam húsvétra,és totál megvagyok vele elégedve..
telefont meg laptopot kapjon születésnapjára,vagy karácsonyra...
Az én fiamnak május elején szülinapja is lesz,nem beszéltem az apjával h ez az ajándék egybe szülinapi is volt e,de sztem igen.
Meg aztán a fiam honlap szerkesztéssel keres magának plussz pénzt,ilyenkor mindig elment az apjához,neki komolyabb a gépe van,és mindig ott csinálta a munkáját,így legalább van saját gépe.
A párom fia azért mobilt kapott,mert a régi már nem volt túl jó,sok volt a hibája
Egy tizenhat éves kölyöknek nem elég húsvétra egy mobil,meg 20.000 Ft?-na ne vicceljünk már!!!
12.41-es
90.000 Ft-ból havi 30.000 Ft- gyerektartást fizet,hogy ezenfelül még mit vesz,és mit nem ez rájuk tartozik.Nyilvánvaló,hogy a kérdezőnek is van beleszólása a dologba mivel együtt élnek,albérletben laknak,és gondolom esznek is,rezsit is fizetnek.Nem látom be,hogy a gyerektartáson kivül miért kellene még plussz méregdrága ajándékokat is venni,mivel a másik fiú a laptopot az ő apjától kapta,és nem ettöl.Mégis mennyit kellene 90.000-ből letenni az exnek?
az én fiam kapta a 20.000Ft-ot,és tőlem.
A párom exe ezért is hívott minket,mert a fia nem kapott semmit csak egy vacak mobilt(sony x8,sztem nem vacak) meg a fia azt mondta h az én párom adta a pénzt az én fiamnak. Holott nagyon jóé tudta h én adtam a pénzt,és az apja csak édességet adott mint én
az a baj h nem volt idő,mert csak kapokodott,meg kért pénzt mert vissza majd a koliba(mindig adok neki 1-2 ezer ft,és oda adtam neki a 20 ezrest,és mondtam remélem nem hülyeségre és pillanatok alatt vered el,meg h ezt húsvétra kapja.
De nem is úgy adtam h lobogtattam,de vhogy mégis meglátta a párom fia. Már rosszul vagyok mikor jön a gyerek láthatásra,és félek h mit fog otthon hazudpzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!