Mit gondoltok, lehet egy 16 éves gyerekre azt mondani h sz*rkeverő?
Nem a családit,a gyerektartást akarja emeltetni nem?
-a gyermektartás dij összege,a fizetés 20%-a.Ettől se több,se kevesebb.Az összeg viszont a fizetés nagyságától függ.Szerintem nem kell foglalkozni vele mit mond.Semmi köze nincs az ex feleségnek ahhoz,hogy nálatok ki kinek, mit ajándékoz.Ti ne mentegetőzzetek,sőt határozottan küld el a pi@ába.Menjen panaszkodni a biróságra,hogy a fia húsvétra nem kapott laptopot....úgy vágják onnan ki,hogy a lába a földet nem éri.A férjed fiához is lenne egy pár keresetlen szavam,amikor legközelebb jön.Lehet rosszúl esett neki,de azért még a felnötteket,nem kell egymásnak úszitani.
"16 évesen már nem gyerek."
Még 18 évesen is gyerek.
Igen tudom h marhaság volt h látták h mit kapott a másik,de máshogy nem tudtuk megoldani. Fiam épp h hazajött már ment is tovább,csak összeszedte a cuccát amit majd visz a suliba. A koleszba meg biztos kell neki némi pénz is,azért adtuk neki oda akkor. A laptom,ot meg mutatta h ezt kaptam apától,tök jó. Most meg kellett volna mondanom h nek h ha hazajössz dugj el mindent amit apádtól kaptál. Nem kisgyerek már egyik fiú sem.
De mindig ez van,nem ez volt az első eset h a fia nálunk volt utánna meg hazudozott összevissza.
Párom a 90 ezres fizetéséből,50 ezer ft-tal száll be a kifizetnivalókba és a kajába. Ha még kevesebbet ad már nem fogom eltürni,a fiam az első.
Igen a gyerektartást akarja még feljebb emeltetni.
Fix összegbe egyeztek annak idején meg,30 ezer ft-ba. ezt megemeltette mert h a gyerek szükségleteit már nem fedezi ez az összeg. megkapta az emelést,minden gond nélkül
"Semmi köze nincs az ex feleségnek ahhoz,hogy nálatok ki kinek, mit ajándékoz."
De ahhoz már van köze, ha a párja más gyerekét tartja el, a sajátjától meg próbálja megvonni a dolgokat.
Nem tartja el a párom az én fiamat! Azért mert vett neki húsvétra egy kis apróságot,az már eltartás? Még ilyet!
Nem vagyok pénzéhes,és nem akaszkodtam rá a páromra. Csak ha a volt felesége felemelteti a gyerektartást akkor a párom még kevesebb összeggel tud beszállni a megélhetésünkbe. Ő is itt lakik az albérletbe,ő ugyanúgy használ dolgokat mint én vagy a fiam. De ha ennél is kevesebbel száll be akkor jobb ha különmegyünk,mert egy kisebb albérletbe is el tudunk mi lenni a fiammal és nem fogok ez miatt a fiamtól megvonni dolgokat
Miért a kérdező az élősködő?!
Együtt élnek és a párja összesen 50 ezer Ft-al száll be a költségekbe, ami valljuk be, nem túl nagy összeg...Ha ennél kevesebbet adna haza a kérdezőnek kellene a párját eltartani.
Ja és egy mobiltelefon sem számít apróságnak, főleg nem húsvétra. Mi anno csak édességet kaptunk.
Úgyhogy nem gondolom, hogy jogos a felháborodásuk. Bár a gyereket még megértem, főleg, hogy kamasz és gondolom megviselte a válás stb., de az anyukának lehetne több esze is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!