Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos volt a felháborodása?...

Jogos volt a felháborodása? Vagy feleslegesen emésztem magam rajta?

Figyelt kérdés
2 napja a barátommal beültünk a sportpálya egyik üres tribünjébe(lelátójába). A focipálya velünk szemben volt, a pálya másik végében egy munkás nyírta a füvet. A barátom megcsókolt, ő pedig a pálya másik végéből elkezdett idegesen kiabálni, majd odajött hozzánk, hogy ő nem akar zavarba lenni miattunk, csináljuk máshol, tűnjünk el a pályáról! Először nem vettük túl komolyan, gondoltuk pár perc és lenyugszik. Elment tovább dolgozni. Még egyszer megcsókolt( megcsókolt! nem nyálas nyelvcsatára kell gondolni!), ismételten odajött hozzánk , rendesen ordítozott velünk, bunkónak nevezett minket, majd azt mondta , idézem "leüt minket" ha nem megyünk el. A tribün üres volt, tehát senkit nem zavarhattunk a "bunkó" viselkedésünkkel.. Szerintetek jogosan volt felháborodva? vagy feleslegesen emésztem magam ezen..?
2011. ápr. 24. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
őrült a bácsi/néni nemkell vele foglalkozni
2011. ápr. 24. 17:15
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
am bácsi volt vagy néni?
2011. ápr. 24. 17:16
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
"Nem akar zavarban lenni" - nem lehet, hogy úgy értette, ő mások előtt nem képes füvet nyírni? :DD
2011. ápr. 24. 17:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Bácsi volt!:D

Az a dolga, hogy füvet nyírjon! Csak azt nem értem, hogy őt miért zavartuk.. hisz ő tényleg a pálya másik végén volt..:)

2011. ápr. 24. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem fájt neki, hogy neki nincs kit megcsókolnia. Sajnáld szerencsétlen manust, te is frusztrált lennél a helyében:D
2011. ápr. 24. 19:06
 16/16 A kérdező kommentje:

Igazad van:D

A barátom is azt mondta, hogy biztos csak irigykedik :)

2011. ápr. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!