Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg ezt a...

Hogyan oldjam meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés

Van egy gondom ami szerintem elég beteges és fura: én úgy érzem hogy tönkreteszi az életem, hogy ronda a házunk. Életem összes, sokkal nagyobb problémáin könnyedén túllépek, de ezen képtelen vagyok. Tudatában vagyok, hogy átlagos az anyagi helyzetünk, és ennél ezerszer borzalmasabb élete van sokaknak, de nem használ... Minden más téren erős akaratom van és teszek rá, hogy mások mit gondolnak. Mondjuk itt is azzal van a baj amit én gondolok, nem azzal hogy mások...

Két érdekes dolgot jegyeznék meg: 1, SOHA senki nem bántott amiatt, hogy milyen a házunk 2, ez már OVIS korom óta bennem van, mintha velem született volna. Nem utálok itt lakni, csakis a házzal van bajom.

Úgy élek mint egy átutazó aki nem pakol le mert tudja hogy úgysem fog itt maradni. Nincsenek rám jellemző dolgok a szobám falán, nincsenek szokásaim az otthonnal kapcsolatban. Egész életemben arra készültem, hogy elmehessek egy szép házba, de ez sok idő és útközben kifogyott az energia és már képtelen vagyok tenni mert nem látom az eredményt, így viszont nem fogok tudni elkerülni innen. Néha szégyellem magam, hogy ilyen külsőség érdekel.

Tudom hogy nem normális de őszintén már nem is akarok megváltozni, csak megoldani de nem tudom hogy...

2011. ápr. 23. 09:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem kell új ház. Csak normális legyen. Ahol nem esik le a vakolat, meg nem fekete a fürdőszoba fala (penész), és nincs rohadó lyuk a plafonon amin befolyik az eső meg ahol nem 5 fok van télen. Megházasodni meg munkát? Írtam hogy csak most érettségizek...
2011. ápr. 23. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Nos akkor lakj még a szükeidnél és szabadidődben szépen újítgassad a házadat. De mindent csak szépen lassan.
2011. ápr. 23. 16:50
 13/15 A kérdező kommentje:
De nekem nincs házam, nem érted!? A szüleimmel lakom az ő házukban. Mi nem volt világos abból amit írtam? Mégis miből újítgassam? Rakjak egy-két masnit a pfafonból kukucsáló lyukra, vagy mi? Nehogy már nekem kellemetlenül kelljen éreznem magam mert 19 évesen nem telik egy házépítésre. Mert itt csak az segítene.
2011. ápr. 23. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Veled tényleg nem stimmel valami, nem az a baj hogy zavar a penészes fal mert más is zavarna de hogy emiatt nem mész másokhoz, és emiatt nem tudsz tanulni hát azért túlzás.
2011. ápr. 23. 21:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Másokhoz megyek csak utána rossz hazajönni. Tanulni is tudok gondolom ha csak kettő 4-es vagy a bizonyítványomban, de elég nehéz olyan helyen tanulni ahol borzalmasan érzed magad. Legalábbis én nem tudok elvonatkoztatni.
2011. ápr. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!