Hogyan oldjam meg ezt a problémát?
Van egy gondom ami szerintem elég beteges és fura: én úgy érzem hogy tönkreteszi az életem, hogy ronda a házunk. Életem összes, sokkal nagyobb problémáin könnyedén túllépek, de ezen képtelen vagyok. Tudatában vagyok, hogy átlagos az anyagi helyzetünk, és ennél ezerszer borzalmasabb élete van sokaknak, de nem használ... Minden más téren erős akaratom van és teszek rá, hogy mások mit gondolnak. Mondjuk itt is azzal van a baj amit én gondolok, nem azzal hogy mások...
Két érdekes dolgot jegyeznék meg: 1, SOHA senki nem bántott amiatt, hogy milyen a házunk 2, ez már OVIS korom óta bennem van, mintha velem született volna. Nem utálok itt lakni, csakis a házzal van bajom.
Úgy élek mint egy átutazó aki nem pakol le mert tudja hogy úgysem fog itt maradni. Nincsenek rám jellemző dolgok a szobám falán, nincsenek szokásaim az otthonnal kapcsolatban. Egész életemben arra készültem, hogy elmehessek egy szép házba, de ez sok idő és útközben kifogyott az energia és már képtelen vagyok tenni mert nem látom az eredményt, így viszont nem fogok tudni elkerülni innen. Néha szégyellem magam, hogy ilyen külsőség érdekel.
Tudom hogy nem normális de őszintén már nem is akarok megváltozni, csak megoldani de nem tudom hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!