Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem örül a feleségem...

Miért nem örül a feleségem annak, ha úgy nevezem, hogy husi, husika? Na jó, egy kicsit duci!

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hat, mert azt hiszi, hogy kövernek tartod.....
2009. márc. 5. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Hát pont azért, mert egy kicsit duci. Egy nőnek sosem szabad semmilyen megjegyzést tenni a külsejére, mert arra a legérzékenyebb.
2009. márc. 5. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Engem is így szólít a férjem, de én nem veszem sértőnek, sőt örülök, hogy becézget. Rajtam is van felesleg, így szülés után, de tudom, hogy nem azért mondja, mert kövérnek tart, hanem mert így is tettszem neki.
2009. márc. 5. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyértelmű, hogy miért nem szereti, de ha nem egyéretlmű akkor se mindd neki, hacsak nem akarod őt szándékosan bosszantani.

A másik ok pedig lehet az, hogy valakire, vagy valamire emlékezteti, ami kellemetlen emlék.

Ne mond neki többet, he pdig megszokásból véletlenül a szádra akar jönni, mondd neki azt helyette, hogy hú..de szeretlek)

2009. márc. 5. 12:20
 5/10 anonim válasza:
95%
Hát én meg azt hallottam, hogy ti férfiak sem szeretitek, ha picikénm-nek hívunk :) Pedig tényleg nem a méret a lényeg...
2009. márc. 5. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
hát én 62 kilo vagyok és én is utálom ha a férjem daginak hiv, tudom hogy nem azért mondja mert az vagyok, de gondolj bele megszokja és mások előtt is véletlenül ugy hivna, tökciki. ő is utálja ha én mazsolának hivom/ö meg jó vállas/ azért találtam ki hogy amikor daginak hiv visszavágjak:)) sőt itt voltak a multkor a kollegái beszélgetni és a feleségüket a legtöbb asszonynak hivja, fu szerintem ez is durva, asszony igy asszony ugy stb. mondtam is a férjemnek hogy még jó hogy ő nem igy nevez, mások elött mi a nevén emlegetjük egymást, vagy férjem, feleségem. itthon meg kicsimnek. valahogy mi nők ilyenek vagyunk:))
2009. márc. 5. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki nem veszi sértésnek, ezek szerint a párod igen. Mindenkinek vannak olyan becenevek, amit nem hall szívesen (pl. mert valami rossz kötődik hozzá, vagy rosszra emlékezteti), neki ez ilyen, találj ki mást.
2009. márc. 5. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sértő valakit a hátrányos tulajdonságáról elnevezni, főleg attól nehéz elviselni, akit szeretünk, és fontos a véleménye. Biztos nem érzi jól magát a bőrében, ne dörgöld folyton az orra alá, főleg ha ilyennek szereted. Márpedig szereted, ugye? Ha igen, ne bántsd....
2009. márc. 5. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem kincsemnek szolitod a felesegedet?

Vagy kerdezd inkabb meg tole, mit szeretne hallani, es szolitsd ugy!

Azert nem szereti a husit, mert bantja a sulyfeleslege amugy is, es te meg ezt mindig felhozod, erre a ronda kg-ra emlekezteted.

Inkabb menjel el fussal vele, utana pedig legyen nyuszika. Ez aranyosabb, nem?

2009. márc. 5. 23:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nem szereti, ne mondd neki:) Ha mégis megfeledkeznél magadról, akkor csak kérj bocsánatot, hidd el ennek örülni fog:)

Engem is hív néha dagnak, meg husinak a férjem, bár én nem sértődöm meg, tudom h a pocim miatt mondja (27 hetes vagyok:)) És persze én is visszavágok neki hol Pocok, hol Dagi, Gömbi:)) És olyankor elhallgat:D

2009. márc. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!