Hol lehet a legkönnyebben ismerkedni, párt találni?
Figyelt kérdés
Milyen közhelyeken, pl. akinek nincs munkahelye, vagy nem olyan, az hol találhat magának párt?2011. ápr. 21. 22:26
1/9 anonim válasza:
nekem jelenleg nincs munkahelyem ezért nem kellek senkinek...,
2/9 anonim válasza:
egyébként a közösség a kulcsa mindennek ha része vagy egy közösségnek emberek kötött vagy akkor szinte mindig van lehetőséged az ismerkedésre,utazások alatt stbstb.
egyébként mit értessz az alatt hogy "aki nem olyan"?
3/9 A kérdező kommentje:
Jó, csak manapság az ellenkjező nemmel csak a tömegközlekedésen találkozok a munkahelyre menet. A tömegközlekedésen nemigen lehet ismerkedni, a munkahelyen meg csak férfiakkal dolgozok egy helyiségbe.
2011. ápr. 21. 22:38
4/9 anonim válasza:
Akkor esetleg valamilyen beülős (igényesebb) kocsma?
Vagy park? Kutyád van? Úgy is könnyű ismerkedni.
Kérdező, te férfi vagy akkor?
5/9 anonim válasza:
Ismerősök ismerősei, bármilyen társasági esemény.
Az egyik barátnőm egy esküvőn jött össze a barátjával, lassan 4 éve. Szóval akár családi esemény is jó
6/9 A kérdező kommentje:
24/F vagyok
2011. ápr. 21. 22:46
7/9 anonim válasza:
Szerintem ha intellektuálisabb lány szeretnél, akkor kiállítások, színház és könyvtár, egyéb kulturális rendezvényeken lehet találni. Buliban a legkönnyebb az ismerkedés, hiszen mindenki oldottabb állapotban van, de hát ezek a kapcsolatok nem szoktak valami hosszúak lenni, esetleg egy házi buli, vagy valamelyik haverodnak hátha van húga, annak meg barátnői és egy party alkalmával össze lehet ismerkedni.
8/9 anonim válasza:
Én se tudom hol lehetne ismerkedni. Van egy barátnőm akinek van kutyája na velük szoktam sétálni. De én nem vettem észre, hogy úgy lehetne ismerkedni. 24/L
9/9 anonim válasza:
Pl Salsa tanfolyam. Ezt van ahol körtáncban táncolják, (úgy tudom nem mindig) a lányok között több fiatal van és mindig nagyon kevés a fiú. Még ha nem táncolsz jól akkor is nagy kincs.:) Muszáj folyton párt cserélni és elég jól össze hozza a társaságot. Ráadásul állandóan jönnek a kezdők, akik mellett elvárt, hogy a haladóbb táncos fiú segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!