A férfiak miért akarnak állandóan nősülni?
Valahányszor ismerkedek mindig csak a házasságot hozzák fel, de én nem akarok férjhez menni nem hülyültem meg! A barátnőim se akarnak férjhez menni mi a francnak az.
Szabad akarok maradni mint a madár és repkedni. Nem akarom lekötni magam senkivel, és ha meghalok szabadon akarok meghalni!
Ti itt mind abból a feltételezésből indultatok ki, hogy a társkeresőn a férfiak igazat mondanak.
Most komolyan, ha én férfi lennék, biztos, hogy beírnám, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, hisz a nők többsége is komoly kapcsolatot keres. Aztán szex után jön a "szerintem ez nem fog működni". És nyert ügy. Volt szex, nincs kapcsolat.
Hm... vagy nagyon infantilis vagy középkorú létedre, vagy tényleg fake a kérdés.
Ilyen huszonéves stílusban egy középkorú nő sem ír, és olyan szavakat sem használ, hogy "kapcsi".
Amúgy pedig nehogy már egy érett hölgynek az legyen a legnagyobb problémája, hogy "mindenki" feleségül akarja venni 20 éves kora óta! Hagyjuk már! Egy ennyi idős nő már tudja, mi a dörgés, és nem nyavalyog, mint egy fürdösk@rva. Amúgy szexpartner annyi van, mint égen a csillag. Nem értem a kérdést!
Nagyon nem nőies ahogy írsz és vállalatot vezetni neten?! Hát én ezt nem veszem be Neked, ne haragudj :)
Irigylem a problémáid :P
nyilván ezt írják be a társkresőbe,mert inkább a buta libák többsége akar mindenáron férjhez menni. Tudják,hogyha ezt kamuzzák nekik,a puncijukhoz csak így jutnak el. Szal el ne hidd! XD
egy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!