Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért akarnak...

A férfiak miért akarnak állandóan nősülni?

Figyelt kérdés

Valahányszor ismerkedek mindig csak a házasságot hozzák fel, de én nem akarok férjhez menni nem hülyültem meg! A barátnőim se akarnak férjhez menni mi a francnak az.

Szabad akarok maradni mint a madár és repkedni. Nem akarom lekötni magam senkivel, és ha meghalok szabadon akarok meghalni!

2011. ápr. 21. 15:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ti itt mind abból a feltételezésből indultatok ki, hogy a társkeresőn a férfiak igazat mondanak.

Most komolyan, ha én férfi lennék, biztos, hogy beírnám, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, hisz a nők többsége is komoly kapcsolatot keres. Aztán szex után jön a "szerintem ez nem fog működni". És nyert ügy. Volt szex, nincs kapcsolat.

2011. ápr. 21. 17:16
 32/35 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. En tarskereson ismertem meg a ferjemet. Kb. 1 evig tartott, mig egymasra talaltunk. Elotte csak olyan ferfiak irtak (tobb, mint 100), akik szexet akartak, aztan en egybol rovidre zartam az ismerkedest veluk emiatt. Ilyen ferfit szinte akarhol lehet talalni. Hidd el, hogy nem nehez. Beirjak, hogy komoly kapcsolatot keresnek, kozben nem meg azt is, hogy egyedulalloak, kozben baratnojuk vagy akar feleseguk is van.
2011. ápr. 21. 17:23
 33/35 anonim ***** válasza:
41%

Hm... vagy nagyon infantilis vagy középkorú létedre, vagy tényleg fake a kérdés.

Ilyen huszonéves stílusban egy középkorú nő sem ír, és olyan szavakat sem használ, hogy "kapcsi".

Amúgy pedig nehogy már egy érett hölgynek az legyen a legnagyobb problémája, hogy "mindenki" feleségül akarja venni 20 éves kora óta! Hagyjuk már! Egy ennyi idős nő már tudja, mi a dörgés, és nem nyavalyog, mint egy fürdösk@rva. Amúgy szexpartner annyi van, mint égen a csillag. Nem értem a kérdést!

2011. ápr. 21. 18:26
 34/35 anonim ***** válasza:

Nagyon nem nőies ahogy írsz és vállalatot vezetni neten?! Hát én ezt nem veszem be Neked, ne haragudj :)

Irigylem a problémáid :P

2011. ápr. 22. 19:43
 35/35 anonim ***** válasza:

nyilván ezt írják be a társkresőbe,mert inkább a buta libák többsége akar mindenáron férjhez menni. Tudják,hogyha ezt kamuzzák nekik,a puncijukhoz csak így jutnak el. Szal el ne hidd! XD

egy nő

2011. ápr. 23. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!