Valahányszor ismerkedek mindig csak a házasságot hozzák fel, de én nem akarok férjhez menni nem hülyültem meg! A barátnőim se akarnak férjhez menni mi a francnak az.
Szabad akarok maradni mint a madár és repkedni. Nem akarom lekötni magam senkivel, és ha meghalok szabadon akarok meghalni!
Kaptam egy nagy csomó levelet és a 32 ből csak 3 akart szexuális partnert a többi el akar venni komoly kapcsit akar meg hűséget :(
2011. ápr. 21. 15:48
13/35 anonim válasza:
Igen, egyébként szerintem is ritka a nősülni vágyó férfi, hiába tartozom közéjük. Az meg semmit sem jelent, hogy a társkeresőkön most pont nősülni vágyót találsz. Várd ki, míg találsz másmilyet. Ha neked az kell. Csak aztán ha nem tetszik valami, jusson eszedbe, hogy magadnak csináltad!
2011. ápr. 21. 15:48
14/35 anonim válasza:
Miért nem szextárskeresőn próbálkozol? Még senkitől nem hallottam, hogy abból házasság lett :D eropolis.hu
2011. ápr. 21. 15:50
15/35 anonim válasza:
Hol szoktál te ismerkedni férfiakkal?:o
Nekem nem tűnik úgy,hogy állandóan nősülni szeretnénk:D
(36/F)
2011. ápr. 21. 15:50
16/35 A kérdező kommentje:
Társkereső oldalakon. De mind komoly kapcsit akarna és már a puncim tele van velük!
2011. ápr. 21. 15:54
17/35 anonim válasza:
Miért nem személyesen? A társkereső az egy pót valami. Legalábbis én annak tekintem. Ismerkedj az életben, meglátod nagyobb sikered lesz:)
2011. ápr. 21. 15:55
18/35 anonim válasza:
Meg szabad kérdezni,hogy hány éves vagy?
2011. ápr. 21. 15:55
19/35 anonim válasza:
először is a házasság csak akkor válik rabsággá ha rossz párt választasz,másodszor a legtöbb aki a társkeresőbe azt írja komoly kapcsolatot akar te komolyan veszed? majd hülye lesz oda írni,hogy nem szexpartnert hanem komoly kapcsolatot szeretne,de bocs házasság kizárva:D ha ezt írná egy csaj sem válaszolna neki, hidd el ha azt válaszolnád neki és csak egy sima sexben nem lennél benne? rögtön igent felelne:D most komolyan hány éves vagy?xD
2011. ápr. 21. 16:00
20/35 A kérdező kommentje:
Jó bemutatkozok. Közép korú nő vagyok. Egy Kft-nél vagyok menedzser, reklám grafikus, projekt vezető, áru beszerző, 40% rész tulajdonos és webmester egyben. Majdnem az egész céget én vezetem otthonomból az internet segítségével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.