Valahányszor ismerkedek mindig csak a házasságot hozzák fel, de én nem akarok férjhez menni nem hülyültem meg! A barátnőim se akarnak férjhez menni mi a francnak az.
Szabad akarok maradni mint a madár és repkedni. Nem akarom lekötni magam senkivel, és ha meghalok szabadon akarok meghalni!
Akkor ez a gond. Aki szexkapcsolatot keres, az javarészt nem középkorút keres, hanem 20 évest. Remélem nem bántalak meg ezzel, mert nem annak szánom, csak tudom milyen az átlag ember. Ennek ellenére ne add fel, van esélyed. eropolison próbálkozz tényleg, ott senki nem akar elvenni feleségül, ebben biztos lehetsz.
2011. ápr. 21. 16:08
22/35 A kérdező kommentje:
Nem ez nem igaz. Amikor 20 éves voltam még jobban feleségül akart venni mindenki!
2011. ápr. 21. 16:09
23/35 anonim válasza:
Gazdag vagy?Akkor ismerkedhetünk:D
2011. ápr. 21. 16:10
24/35 anonim válasza:
Akkor két magyarázat van, utaznak a pénzedre :D Nem tűnsz butának, szóval nem tartok előadást róla, hogy soha senkinek egy fillért se :D
2011. ápr. 21. 16:12
25/35 A kérdező kommentje:
Amikor ismerkedek, soha nem mondom el mennyit keresek, nehogy a pénzemre menjenek. De a szépségem nem tudom eltakarni.
2011. ápr. 21. 16:15
26/35 anonim válasza:
A pénz látszik. Látják, hogy nem éhezel, hogy van pénzed rá, hogy szép légy, gondolom manikűrös csinálja a körmöd stb. Szóval hiába nem vagy rongyrázó, a haszonvadászok azonnal kiszúrják ki az,akire nyomulni kell.
2011. ápr. 21. 16:16
27/35 A kérdező kommentje:
Nem járok szépség szalonba. Természetesen szép vagyok így soha nem kell magam szépítgetni. Az alap tisztálkodást itthon magamnak elvégzem de semmi extra. Nem járok manikűröshöz, kozmetikushoz, fodrászhoz. Viszont hosszú derékig érő szőke hajam van, szép arcom és világos bőröm, csinos vagyok mondhatni bombázó alakom van, a popsim is szép kerek pedig soha nem tornázok és nem fogyókúrázok. Viszont vegetáriánus vagyok lehet azért vagyok szép és vékony.
Ha már így belemerültünk elárulom hogy szeretem a szexet, ha belekezdek egymás után 4-5 orgazmusig meg sem állok.
2011. ápr. 21. 16:24
28/35 anonim válasza:
Te egy párhuzamos univerzumban élsz, áruld el, hol az átjáró?
2011. ápr. 21. 16:39
29/35 anonim válasza:
Szeritem ez kamu kérdés!
2011. ápr. 21. 16:41
30/35 A kérdező kommentje:
Nem nem kamu. De nézz utána ha nem hiszed. Tegyél fel hirdetést úgy hogy add ki magad csajnak, és meglátod csak olyan leveleket fogsz kapni hogy feleséget keres. Vagy nézegesd a férfiak önéletrajzát mind oda írja hogy komoly kapcsit keres sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!