A barátom nálunk tölti a húsvétot!? Ötletek?
Figyelt kérdés
Nagyon messze lakik, éppen ezért itt fog aludni húsvét vasárnap, hogy ne kelljen annyit utazgatni. Meg van beszélve mindenkivel, de teljesen kiment a fejemből, hogy hétfőn ide 40-60 locsoló szokott jönni, és nem igazán tudom, hogy mit csináljak vele:D Mégiscsak furcsa lenne, ha ketten várnánk a locsolókat, és egész nap ülne egy helybe a széken... Gondoltam arra is, hogy el kéne menni otthonról, de egyrészt minden zárva van, másrészt nem akarom egyedül itthon hagyni anyát. Valami ötlet? Vagy gáz ez így? 18L 22F2011. ápr. 21. 08:42
11/15 anonim válasza:
nem jösz kia szobádból a barátoddal amig jönnek a locsólok,anyukád meg majd mondja h nem vagy otthon
12/15 anonim válasza:
menjetek el kettesebn akkor valahova délelőtt. kirándulni, vagy bármi. faluban laksz?
13/15 anonim válasza:
Menjetek el a természetbe! Nincs annál jobb! Ráadásul még a pénzt sem cibálja ki a zsebedből ;)
Magyarországon kb mindenhol van olyan hely, ahova el lehet menni sétálni, piknikezni, stb.
14/15 A kérdező kommentje:
Faluban lakok igen. Hát nem túl sok a látványosság, mondjuk van egy tó meg egy erdő:) Köszi az ötleteket:)
2011. ápr. 21. 14:48
15/15 anonim válasza:
Legjobb párosítás :) Erdőben séta, tóparton piknik :)
Én élvezném :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!