A barátom nálunk tölti a húsvétot!? Ötletek?
Errefelé a locsolást mindenki letudja délelőtt, addig ő lustálkodhat, mehettek egy órát sétálni, beszélgettek, filmet néztek, társasoztok, mint egyébként.
Délután már a kutya se fog rátok nyitni.
Húsvét hétfőn is mehettek kirándulni, saját tapasztalatom szerint tele van az egész környék "szökött" lányokkal. :D
Nem tudom hol laksz, de nem csak úgy lehet kirándulni hogy beülsz a kocsiba és elmész x km-t. Hanem ha vidéki vagy elmentek a szabadba, ha városi elmentek piknikezni a parkba kettesben, vagy valami tóhoz,szóval nem a családdal.Beültök egy cukrászdába.
Neked kell eldönteni hogy a barátod mellett akarod e hogy más pasik meglocsoljanak. Ha igen otthon maradsz, ha nem akkor majd anyukád megmondja nekik, hogy sajnos nincs itthon, elment a barátjával kirándulni.
Ennyi
Nálunk is ez van a Húsvéttal. Mindenki dolgozik, anyut meg én se szeretném egyedül hagyni. Szerintem áldozd fel ezt a napot, töltsétek anyuddal. Megismerhetik alaposabban egymást közös programok által. Egy kérdés letudva :)
Locsolók: Ha nálatok ez a szokás elég nehéz egyik napról a másikra változtatni ezen. Valaki írta, hogy a locsolást a délelőtti órákban szokták elintézni. Hát igen ez lenne az illendő, de nálunk is sokan csúsznak délutánra vagy estére. Végül is erre se rossz megoldás, ha úgy érzed, hogy te annyival tartozol azoknak akik gondolnak rád és meglátogatnak, hogy megismerje a rokonaidat, barátaidat, ismerőseidet a párod.
Ha rokon, akk beengeditek őket, nem hiszem, h gond lenne, ha megismernék a pasid, ha nem rokon, akk meg azt mondja Anyukád, h nem vagy otthon...
V ha a rokonokat sem akarjátok beengedni, akk bezárjátok a kaput.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!