Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy megtaláltam az...

Lehet, hogy megtaláltam az igazit? És miért én vagyok a hibás sokak szemében?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatomból léptem ki egy másik férfi miatt, aki 1 éven keresztül csak simán a barátom volt, de egyszerűen megőrjített, szép lassan beleszerettem teljesen. Megtestesíti A Férfit számomra, udvarias, biztonságban érzem magam mellette, jóképű, kedves, romantikus, különleges, ráadásul rengeteg közös van bennünk. Nehéz volt, de megtettem azt, hogy kiléptem a kapcsolatomból és új életet kezdtem Vele. A volt barátommal a közös barátaink elfordultak tőlem, sikerült ellenem hangolnia őket. Egész eddigi életem során sosem éreztem még ilyet, ennyire mérhetetlen biztonságot és megnyugvást, egyszerűen felnézek erre az emberre. 1 éve vagyunk együtt hivatalosan, normális, hogy azt érzem, Ő az igazi? Az a helyzet, hogy lenne egy jó munkalehetősége Dél-Franciaországban, nem kell most döntenie, tulajdonképpen bármikor élhet a lehetőséggel (bármikor=kb évvégéig). Emiatt ugye benne lenne az, hogy el kéne költözni, s én bizonytalan vagyok. Úgy értem, én Vele mennék a világ végére is, de a családom nem tartja jó ötletnek és tulajdonképpen senki sem támogat. Ti mit gondoltok erről? Mindenféle vélemény érdekel, előre is köszönöm.

25/N

2011. ápr. 20. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Délfranciaország nem a Marson van. Felülsz a vonatra, és hazajössz, ha nem tetszik valami.
2011. ápr. 21. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!!

Szerintem is menj vele!! én itt talàlkoztam az Igazival Fr.o-ban, mindôsszesen 3 hònapot tudtunk egyûtt tôlteni, mielôtt haza kellett mennem az utolsò félévre befejezni az egyetemet és egy pillanatra sem volt kérdés bennem, hogy vissza akarok jônni, mert nélkûle nem akarok élni!!! Tudtam élni nélkûle, hiszem fél éven keresztûl, csak a hangja volt a telefon màsik végén, de nem akartunk kûlôn lenni... A csalàdom megmaradt, ôk akkor boldogokok, ha én is az vagyok, szerintem ez normàlis helyeken ìgy van...

Baràtok..? Aki igaz baràt azzal tartom a kapcsolatot, a tôbbi lemorzsolòdott, de jobb is...

Menj, ha ô az igazi!!!!

2011. ápr. 21. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!